Çay ikram ettiler

Çay ikram ettiler Çay ikram ettiler
A- A+
Reklam

Bolu AK Parti Gençlik Kolları Teşkilatları tüm ilçelerde yılbaşı gecesi görev yapan polis, jandarma ve sağlık çalışanlarını ziyaret ederek, çay ve çeşitli ikramlarda bulundular.

Merkezde AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Fatih Bayrak, ilçelerde de İlçe Gençlik Kolları Başkanlarının öncülüğünde Hastane, Jandarma Karakolları ve İlçe Emniyet Müdürlüklerini ziyaret eden Bolu AK Parti Gençlik Kolları Üyeleri, hem çalışan kamu görevlilerinin hem de vatandaşların yeni yıllarını tebrik ettiler.

Yılbaşı akşamı görev yapan kamu görevlilerinin yanlarında olma geleneğini bu yılda ilçelerle eş zamanlı gerçekleştirdiklerini söyleyen AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Fatih Bayrak yaptığı açıklamada; "Geleneksel hale getirdiğimiz çay ikramını bu gece de gerçekleştirdik. Merkezde bizler, tüm ilçelerimizde de İlçe Başkanlarımızın öncülüğünde AK Gençlik olarak eş zamanlı bu ziyaretlerimizi yapıyoruz. Herkese yılbaşı gecesi ailesi ile sıcacık bir ortamda iken bizlerin huzur ve mutluluğu için güvenlik güçlerimiz görevlerinin başında. Bu soğuk gecede polis ve jandarma kontrol noktasını ziyaret edip ev yapımı mercimek çorbası ikram ettik. Herkese mutlu yıllar dileriz" dedi

 

 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler