“CHP kişilerin partisi hiçbir zaman olmamıştır”

“CHP kişilerin partisi hiçbir zaman olmamıştır” “CHP kişilerin partisi hiçbir zaman olmamıştır”
A- A+
Reklam

Bolu’da, uzun yıllar CHP’de siyaset yapan ve son olarak belediye meclis üyeliğinden istifa eden Tahsin Mert Karagöz’ün İl Başkanlığı için adaylık açıklamasında CHP’liler salonu hınca hınç doldurdu. Karagöz, “Barışacağız, birleşeceğiz ve başaracağız” dedi.

Bolu’nun en genç yaşta önemli görevlerde bulunan siyasetçilerinden Tahsin Mert Karagöz, geçtiğimiz ay istifa ettiği belediye meclis üyeliğinin ardından 15 Ekim’de yapılacak olan CHP İl Kongresi için başkanlık adaylığını duyurdu. Karagöz’ün parti binasında gerçekleştirdiği basın toplantısında CHP’liler büyük bir ilgi gösterdi. Salonun tamamen dolduğu toplantıda Karagöz’ün umut verici konuşması salondakiler tarafından arka arkaya alkış aldı. 

“EN GENÇ İL BAŞKAN ADAYI OLARAK KARŞINIZDAYIM”

Adaylığının hem CHP hem de Bolu’nun geleceği için atılan bir adım olduğunu belirten Karagöz, “Bugün yıllar sonra bu salonu hıncahınç dolduran cumhuriyet sevdalılarına, Cumhuriyet Halk Partililerine, kıymetli basın mensupları hoş geldiniz.  Sizin karşınızda birçok konuşma yaptık. Birçok görevlerde bulunduk. Ama inanın bugünkü heyecan bambaşka. Beni 10 yıl, 15 yıl öncesine götürdü. Yüz yıllık bir çınarın 29 yaşında bir filizi olarak sizlerin karşısındayım. Yüz yıllık dev çınarın 29 yaşında Türkiye'de en genç il başkanı adayı olarak örgütümün huzurunda sizlerin karşısındayım. Bu gurur aslında partimizin gençlerine ve tabandan gelen insanlara vermiş olduğu değeri gösteriyor. Tabii bu süreçte sadece bu adaylık benim için bir siyasi görev değil. Aynı zamanda şehrimize hizmet etme ve geleceğini şekillendirme fırsatıdır. Belediye meclis üyeliği görevinden biliyorsunuz geçen haftalarda istifa ettim. Bu Cumhuriyet Halk Partisi'nin Bolu'daki geleceği için atılan bir adımdır aslında. Bu bir son değildir. Bu hem Bolu'muz için hem Türkiye'miz için güzel günlerin başlangıcının müjdesidir” dedi.

“DAHA MUTLU, DAHA HUZURLU YARINLAR İÇİN ADAYIM”

Hizmet etmek için aday olduğunu söyleyen Karagöz, Bolu’nun her köşesinde olacaklarını ifade ederek, “Ben her zaman hizmet götürmek ve vatandaşlarımızın iyi gününde kötü günlerinden yanlarında olmak için adayım. Daha mutlu, daha huzurlu yarınlar için adayım. Daha çok kazanan, daha çok paylaşan bir Cumhuriyet Halk Partisi ve Bolu için adayım. Daha gür bir sesle Cumhuriyet Halk Partisi'ni Bolu'da temsil etmek için adayım. Gençliğimizin, milletimiz için heba ederek ve her anında helal ederek milletimiz, vatanımız sağ olsun diyerek çalmadığım kapı, geçmediğim sokak, kahvesinden çay içmediğim köy bucak, halini hatırını sormadığım, sorunu çözmek için uğraşmadım tek bir Bolulu hemşehrilerimiz kalmayana dek bunlar için mücadele etmek için yönetim kurulundaki arkadaşlarımla birlikte ilçe başkanlarımla birlikte kadın kollarımız, gençlik kollarımız, milletvekilimiz tamamıyla birlikte bu sorunların üstesinden gelmek Cumhuriyet Halk Partisi'ni önce yerelde Bolu'da iktidar yapmak sonrasında genelde birinci parti yapmak için bugün il başkan adaylığımızı açıklıyoruz” diye konuştu.

“ÖZ ELEŞTİRİLER KONGREDE YAPILACAK”

Öz eleştiri yapmaları gerektiğini ve kongrede bu konulara değineceklerini kaydeden Karagöz, “Tabii bu süreçte öz eleştiri de yapmamız lazım. Bunları kongremizde değineceğiz. Lakin Cumhuriyet Halk Partimizin şu andaki mevcutta Bolu'da bulunduğu nokta, geldiği konum, üçüncü parti olmamız, bunların hepsini örgütlerimizle birlikte öz eleştirisini yapacağız. Dolayısıyla bu konularda çok fazla burada girmeyeceğiz. En çok gündeme gelenlerden bir tanesi de şu arkadaşlar şunun farkına varmalıyız. Cumhuriyet Halk Partisi, kişilerin partisi hiçbir zaman olmamıştır. Cumhuriyet Halk Partisi her zaman ideolojinin, düşüncenin, Atatürk ilke ve inkılaplarının, devrimlerinin parçası olmuştur. Dolayısıyla bugün bu sorumluluğu alsak bile İl Başkanımızın kim olduğunun hiçbir önemi yoktur. Cumhuriyet Halk Partili üyeler, Cumhuriyet Halk Partisi'nin tüzüğü, Cumhuriyet Halk Partisi'nin politikaları her zaman her şeyden önce vatandaş demiştir” dedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler