CHP’li Üyeler topa taca attı

CHP’li Üyeler topa taca attı CHP’li Üyeler topa taca attı
A- A+
Reklam

AK Parti’nin Grup kararını bozacak kadar görevinde kalması için kefil oldukları ve başta alınan astronomik maaşlar, diğer illerin aksine CHP’li Üyelerin Şirketlerin Yönetimlerine girmesi gibi birçok hayati konuda uyumlu bir çalışma ortaya koydukları İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer ile ilgili son günlerde yapılan eleştirilere, CHP’li İl Genel Meclisi Üyeleri cevap verdi.

İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer’in akrabalarını Özel İdare’de kadroya aldığına yönelik iddiaları yeni duymuş gibi şaşkınlık ve hayretler içerisinde açıklama yapan CHP’li İl Genel Meclisi Üyeleri, net ifadeler ve net isimler vermek yerine uyumlu bir çalışma performansı sergiledikleri İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer’i de üzmeden topu taca attılar.

CHP’li İl Genel Meclis Üyeleri basın toplantısı düzenledi. İl Genel Meclisi CHP Grup Başkanvekili olarak açıklama yapan Erhan Beykoz, konuyu milletvekillerine de ilettik ama yapılacak bir şey olmadığını öğrendik dedi.

Beykoz, “Son zamanlarda kamuoyunda sıklıkla eleştiri alan Özel İdaredeki işçi alımlarıyla ilgili konu bize de geldi. Konuyu milletvekilimiz Türker Ateş beye ilettik. O da meclis başkanı Yaşar Yüceer ile görüştü. Konuyla ilgili yapılabilecek bir şeyin olmadığını söyledi. MHP milletvekili İsmail beye de konunun gittiğini öğrendik. Fakat bizi asıl rahatsız eden şey bir internet sitesinde anlatılan işçilerin durumuydu.

Özel idarede biz de çalışma yaptık. Çalışmamız sonucunda 6 işçi işe başvurmuş. İçlerinden meclis başkanı Yüceer’in yeğeni belirsiz, diğerleri belirli süre işe alınıyor. 8 yıldır belirli süreyle yani 6 ay çalışıp, 6 ay çalışmayanların yerine meclis başkanının yeğeninin belirsiz süre diyerek tekrar kadroya alınması işçilerimizi rahatsız etmiş.

Özel idareye belirli zamanlarda işçiler alınır. Özel idareye alınan işçilerin hiçbirinden meclisin haberi olmaz. Alınacakların isimleriyle ilgili bize bilgi verilmez. Onun için özel idareye alınan işçilerin tamamı meclis kararıyla geçtiyse il meclis başkanı, genel sekreter ve valinin onayıyla işe başlar. Transfer olarak geliyorsa yine o isimleri idare kendisi alır. Anlatmak istediğimiz şey, tanıdıklar alınıyor ama bundan bizim haberimizin olmadığının bilinmesini istiyoruz. Umarım adaletin ve hakkın üstün olduğu, liyakatin ön görüsüyle insanların işe başlamasını diliyoruz” diye konuştu.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler