CHP Genel Merkezi hakkında şok suçlama

CHP Genel Merkezi hakkında şok suçlama CHP Genel Merkezi hakkında şok suçlama
A- A+
Reklam

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, dün düzenlediği basın toplantısında CHP Genel Merkezi hakkında şok iddia ve suçlamalarda bulundu. Belediye Başkanlarının seçimlere bağımsız girmesi gerektiğini ifade ederek, Partilerin Genel Merkezlerinden gelen talep telefonlara dikkat çeken Tanju Özcan, bu telefonlara AK Partili veya MHP’li bir Belediye Başkanının hayır diyemeyeceğini iddia etti.

Konuyu kendi yaşadıklarıyla da örneklendiren Özcan, yeni Belediye Başkanı olduğu günlerde CHP’li Yöneticiler tarafından bazı kişilere iş vermesi ya da iş almak noktasında telefonlar geldiğini iddia etti.

Tanju Özcan yaptığı açıklamada; “Benden sonra diyelim herhangi bir CHP’li Başkan oldu diyelim. Benim gibi olmayabilir arkadaşlar. Koltuğu uğruna yukarıdan gelen telefonlara “evet” cevabı vermek isteyebilir. Verede bilir. Bana bunu yapabildiler mi? En başta bir iki denediler. Şunu gönderelim yardımcı olur musunuz? Hayır, olamam. O konuda açılmış ihalemiz var. Buyursun girsin, alabiliyorsa, alsın. Şunu gönderiyorum işe alır mısın? Hayır, ben önce Bolu’nun çocuğunu düşünmek zorundayım. Başta bunu bana yaptılar. Baktılar, boyun bükmüyorum. Hatta bazı parti yöneticilerine şunu söyledim; eğer devam ederseniz, bunları kamuoyuyla da paylaşırım dedim. Beni tanıyorsunuz dedim” diye konuştu.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler