"Çiftçimizin dertlerine derman olacağız"

A- A+

Cumhuriyet Halk Partisi Bolu birinci sıra Milletvekili adayı Türker Ateş “ Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün de söylediği gibi, Köylü Milletin efendisidir. Çiftçimizin dertlerine derman olacağız” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Bolu birinci sıra Milletvekili adayı Türker Ateş köy köy mahalle mahalle mahalle sokak sokak gezerek vatandaşın dertlerini dinliyor projelerini anlatıyor. 

Türker Ateş seçim çalışmalarına köylere giderek devam ederken “Köylerimizde ateş var. Hanelerde yangın var. Bu ateş, ekonomik ateş. Yanıp kavrulmuş insanlar. Çiftçi artan maliyetlerden toprağını nasıl ekeceğini düşünüyor. Bizleri görünce kucaklıyor. Yüzü gülüyor. Bizler köylümüze, çiftçimize, sahip çıkacağız. Bugüne kadar sesleri bastırılmış köylümüzün de sesi olacağız. Derdiyle dertlenmeyenlere, en iyi cevabı çiftçimiz köyde yaşayan vatandaşımız verecek” dedi. 

“ÇİFTÇİLERİMİZE PROJELERİMİZ HAZIR”

Vatandaşlara projelerini anlatan CHP Bolu 1’nci sıra Milletvekili adayı Türker Ateş “Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu da çiftçimize, köyde yaşayan vatandaşlarımıza, yeni paketleri bir bir açıklıyor. Bizlerde Bolumuzda yaşayan vatandaşlarımızın sıkıntılarını iyi biliyoruz. Onların derdine nasıl derman olacağımızı da iyi biliyoruz. Tarım, Bolu’muzun en büyük gelir kaynaklarından biri. Bu kaynağı nasıl ileriye taşıyabiliriz bunu anlatıyoruz. Büyük teveccüh görüyoruz” dedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler