Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın zammını beğenmedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın zammını beğenmedi Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın zammını beğenmedi
A- A+

AK Parti Hükümeti yetkilileri tarafından geçtiğimiz günlerde en düşük emekli maaşının 12 bin 500 lira olduğu açıklamasının ardından muhalefet temsilcileri emeklilerin zammı az buldukları yönündeki açıklamalar peş peşe geldi.

AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, bütçe imkanları doğrultusunda emeklilere artış yapabildiklerini ifade ederek muhalefetin ve emeklilerin tepkisini azaltmaya çalışırken, aynı saatlerde AK Parti Bolu Merkez İlçe Başkanı Cihan Yavuz da yapılan zammı az bularak, tepki gösteren isimler arasında olması dikkat çekti.

AK Parti Bolu Merkez İlçe Başkanı Cihan Yavuz tarafından kendisine ait sosyal medya platformu Facebook’tan yaptığı paylaşımda; “12.500 lira yetmez” diyerek muhalefetle birlikte zamma tepki gösterdi.

AK Parti Genel Merkez Yetkilileri ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’ın emekli maaşlarında ki artışı emeklilere anlatmak için gazeteciler ve kameralar karşısında ter döktükleri saatlerde, AK Parti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Bolu’daki temsilcisi Cihan Yavuz’un yapılan açıklamalara itibar etmeden, tepki göstermesi şaşkınlık yarattı.

Emekli zammını Ak Parti kurmaylarının açıklamalarıyla Bolu Halkına izah etmesi ve oluşan tepkiyi dindirmesi gereken AK Parti Bolu Merkez İlçe Başkanı Cihan Yavuz’un muhalefetle birlikte hareket ederek, emeklilerin isyanına ortak olması hayretle karşılandı.

AK Parti Genel Merkezinin Hükümetin politikası olarak bütçe imkanları doğrultusunda emekliye verdiği artışı az bularak sosyal medya hesabından bunu ifade eden AK Parti Bolu Merkez İlçe Başkanı Cihan Yavuz hakkında AK Parti Genel Merkezinin nasıl bir tavır alacağı ise merakla bekleniyor.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler