Darısı başımıza diyelim

Darısı başımıza diyelim Darısı başımıza diyelim
A- A+

Bir sezonu daha geride bırakan Boluspor’un maddi yükünü Başkan Savaş Abak’ın üzerine yükleyerek ölü taklidi yapan siyasiler, manevi olarak kırmızı beyazlıları sahipsiz bıraktılar.

Bolu’nun 3 Milletvekili bu sezon tek bir deplasmana dahi gelmezlerken, iç şaha karşılaşmalarında da bir elin parmağını geçmeyecek sayıda tribünde yerlerini alarak Boluspor’un yanında oldular.

Geçmiş dönem Kulüp Başkanlarının Boluspor’a yük olarak bıraktıkları ciddi borç yükü altında sezon başında kısıtlı imkanlarla oluşturulan kadronun küme düşüp düşmeyeceği sezon başında tartışılırken, Boluspor Başkanı Savaş Abak’ın önderliğinde adeta imkansızı başardı ve sezonu play off oynayarak kapattı.

Spor yorumcuları tarafından Boluspor’un bu başarısı mucize olarak yorumlanırken, sezon boyunca hep dillendirilen Boluspor Başkanı Savaş Abak’ın şehrin Milletvekilleri tarafından yalnız bırakıldığı eleştirileri hayati Bodrumspor maçında da sezonun özeti olarak yaşandı.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CHP İl Başkanı Tahsin Mert Karagöz ve CHP Merkez İlçe Başkanı Çetin Uç, Bodrumspor deplasmanında Boluspor’u yalnız bırakmazlarken, Bolu Milletvekillerimiz Yüksel Coşkunyürek, Türker Ateş, İsmail Akgül ve diğer siyasi partilerin başkanları ortalıkta yoktu.

Boluspor taraftarının Boluspor Başkanı Savaş Abak’ın Milletvekilleri ve siyasiler tarafından yalnız bırakılmasını eleştirirken, Kocaeli Milletvekillerinin sosyal medyada aynı gün yaptıkları paylaşıma kıskanarak baktılar.

Bodrumspor-Boluspor müsabakasının oynandığı aynı gün ikinci play off müsabakası olan Çorumspor-Kocaelispor karşılaşmasında takımları Kocaelispor’a destek vermeye giden Kocaeli Milletvekilleri Muhip Kanko, Harun Özgür Yıldızlı ve Nail Çiler, bu anlarını da sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Paylaşım yapan Kocaeli Milletvekili Muhip Kanko “Kocaeli milletvekilleri olarak Kocaelisporumuzun Play-Off 1.Tur Müsabakasında Çorum FK ile oynayacağı maç için takımımıza destek olmak için Çorum’a gidiyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler