Demirkol'u anlatmak İslami görev-MİŞ..!

Demirkol'u anlatmak İslami görev-MİŞ..! Demirkol'u anlatmak İslami görev-MİŞ..!
A- A+
Reklam

“Milli Görüş”ün Bolu'daki en önemli ismi, Refah Partisi Bolu Milletvekili ve İlahiyat Vakfı Başkanı Mustafa Yünlüoğlu, 31 Mart Yerel Seçimlerine sayılı günler kala kendi ifadeleriyle “Seçim” başlıklı 3 tebliğ yayınlayarak, AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Muhammed Emin Demirkol’a neden oy verilmesi gerektiğini maddeler halinde sıraladı.

Seçim gününe kadar bu tebliğlere devam edeceğini söyleyen Yünlüoğlu, bu güne kadar 3 tebliğ yayınlarken, bu tebliğlerin kopyalanıp sosyal medya ve whatsapp gruplarından yayınlanarak, daha fazla insana ulaştırılması çağrısında bulundu.

“Yerel seçimlere giderken oldukça yaş almış (81) bir emekli vekil kardeşiniz olarak seçilecek başkan ve ekibinin önemi ile ilgili görüş ve tavsiyelerimi telefonumda bulunan gerek bireysel ve gerekse kurumsal sosyal medya kullanıcılarına süreç içinde yazı ile de olsa maddeler halinde tebliğ etmeyi insani...vicdani...hasbi... ve İslami bir görev biliyorum” sözleriyle ilk tebliğini yayınlayan İlahiyat Vakfı Başkanı Mustafa Yünlüoğlu’nun yayınladığı tebliğlerle AK Parti’nin Adayı Muhammed Emin Demirkol’un neden seçilmesi gerektiğini, maddeler halinde sıraladı.

Kendisi de “Mealli Hafız” olan AK Parti Adayı Muhammed Emin Demirkol’a İlahiyat Vakfı Başkanı da olan Yünlüoğlu’nun bu tebliğleri yayınlamasını “İSLAMİ GÖREV” olduğunu iddia ederken, sığınmacılar konusunun da nasıl çözeceğini açıklıyor.

İşte Yünlüoğlu’nun yayınladığı tebliğden bazı maddeler;

1 - Hak ve İnsan merkezli bir medeniyet düşüncesine sahip olduğu için...

2 - İnandığı gibi düşünen.. düşündüğü gibi konuşan.. konuştuğu gibi yaşayan bir kişiliğe sahip olduğu için...

3 - Şehrin ruhunu (Alimlerin..velilerin.. şehidlerin ve yiğitlerin ) ruhunu temsil ettiği için...

4 - "masa..kasa..Nisa" bermuda şeytan tuzağına düşmeyeceğine inandığımız için...

5 - İlk defa belediye tarihinde göreve değerlerimiz ve kutsal kitabımız Kur'an üzerine yemin ettiği için...

6 - Misafir muhacir kardeşlerimizin meselesini. mevcut zihniyetin zulme varan faşist...ırkcı tutumuna karşı ,dava ve dert sahibi insan olarak merhamet ve adalet gözeterek yasal çerçeve de çözmek istediği için...

7 - O , İkili dünya görüşüne (dünya + ahiret) sahip olduğu ve ötedeki hesaba göre hareket edeceğini umduğumuz için ....

8 - O , " İnsanların hayırlısı, insanlara hizmet eden " kelam-ı Nebevi "ye inandığı için...

9 - O , teslimiyet..ve temsiliyet bağlamında adalet...ehliyet...liyakat.ve dürüstlük gibi cevher vasıfları dikkate alacağını umduğumuz için...

Elbette oyumuzu Doç.dr M.EMİN DEMİRKOL ve ekibi için kullanarak bu tarihi fırsatı kaçırmak istemiyoruz...İNŞAALLAH..

Mustafa yünlüoğlu. 24.3 2024

Selam ve dua ile...”

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

1 yorum yapılmış

  • Ali (1 ay önce)
    Haberin başlığında -MIŞ- ekini neden vurguluyorsunuz. Sizin kamu hizmeti göreviniz vatandaşı bilgilendirmek, haber yapmak ama siyasi, ideolojik görüşünüzü habere yansıtmamaktadır. Objektif gazetecilik ilkeleri bunu gerektirir.
    0
    0
    Yanıtla
Manşet haberler