Dilekçe işleme alınmamış gibi..!

Dilekçe işleme alınmamış gibi..! Dilekçe işleme alınmamış gibi..!
A- A+
Reklam

Millet İttifakı cephesinde 13. Cumhurbaşkanı Adayı ismi üzerindeki tartışmalar, masayı dağılma noktasına getirirken, altılı masanın tam kadro yeniden toplanması sonrası gözler toplantının yapıldığı Saadet Partisi Genel Merkezine çevrildi.

Adı masaya hiç gelmedi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığına sıcak bakmaması ve kendi adayının Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş veya İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun olduğunu söylemesi sonrası dağılma noktasına gelen altılı masa yeniden toplandı.

Bu süreçte Cumhurbaşkanı Adayı olarak Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş veya İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun isimleri özellikle Akşener tarafından telaffuz edilirken, adaylığını açıklayan hatta yazılı olarak da altılı masaya başvuran Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın isminin ise ne masada ne de siyasi kulislerde adı gündeme gelmedi.

Adaylık başvurusunu dilekçe il bizzat yapan Başkan Özcan’ın dilekçesinin masaya gelmediği, postanede ya da özel kalemde takıldığı iddia edilirken, ismi hiç gündemde olmayan Ersan Şen’in görüşme yapmak üzere İYİ Parti’ye davet edilmesi şaşkınlıkla karşılandı.

Gerek dilekçeyle gerekse de ilimizi ziyaretinde bizzat kendisi tarafından açık bir şekilde Cumhurbaşkanı adayı olduğunu söyleyen Başkan Özcan’ın, İYİ Parti Genel Başkanı Akşener tarafından masaya isminin verilmemesi, farklı yorumlara yol açtı.

Koltuksuz bir tek onlar kaldı

Öte yandan altılı masanın son toplantısında isimleri Cumhurbaşkanı Yardımcısı olarak önerilecek olan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş veya İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun süreç sonunda bu koltuklara oturması beklenirken, Cumhurbaşkanı Adayları arasında isimleri geçen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve Ersan Şen’in ismi Ankara’da herhangi bir koltuk için geçmiyor.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

1 yorum yapılmış

  • Ali koc (1 yıl önce)
    O Bolu'-da basarili.tanju bey.baskanliga devam etmeli
    0
    0
    Yanıtla
Manşet haberler