Dörtdivanlı Angara Bebesi fırsatçıları sobeledi

Dörtdivanlı Angara Bebesi fırsatçıları sobeledi Dörtdivanlı Angara Bebesi fırsatçıları sobeledi
A- A+
Reklam

Ankara’da yaşamalarına karşılık aslen Dörtdivan ilçemizin Dülger Köyü’nden olan Sezgin Ailesinin ortanca çocukları Burak Sezgin, Angara Bebesi isimli Youtube kanalında yayınladığı videolar ile milyonlarca izlenmeye devam ediyor. Burak Sezgin bu kez çektiği video ile fırsatçıları kaydederken, çektiği ibretlik video ulusal basında da geniş yer buldu.

Videoda aracını piyasanın yarı fiyatına koyan Burak Sezgin daha sonra aramaların gelmesini bekledi. Fırsatçıların aramaya başlamasıyla telefonu babasına veren Sezgin konuşmaları kameraya kaydetti. 

Fırsatçı şahısların piyasanın yarı fiyatına satılan arabayı almak için adeta kapıştığı görülen videoda hiç kimsenin araba sahibini uyarmadığı görüldü.

O anlar kameraya saniye saniye kaydedilirken görüntüler dürüstlük ve yardımseverlik kalmamış dedirtti.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler