Dostlarını yalnız bırakmadılar

Dostlarını yalnız bırakmadılar Dostlarını yalnız bırakmadılar
A- A+
Reklam

Sakarya’da önceki gün makam odasında geçirdiği kalp krizi sonrası kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç (59), Belediye binasının bahçesinde düzenlenen törenin ardından kılınan Cenaze Namazı sonrası Aile Mezarlığında toprağa verildi.

Geçmiş dönem Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü ve geçmiş dönem AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay yakın dostları olan Kılıç’ın vefat haberi sonrası büyük üzüntü yaşarlarken, haberi alır almaz Sakarya’ya gittiler.

İki dönem Sakarya İl Başkanlığı görevinin ardından 29 Mart Yerel Seçimleri sonrası Erenler Belediye Başkanlığı görevine seçilen Fevzi Kılıç, Bolu’da defalarca yakın dostları Küpçü ve Doğanay ile bir araya geliyordu.

Geçmiş dönem Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü ve geçmiş dönem AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay yakın dostları Kılıç’ın Sakarya’da düzenlene Cenaze törenine katılarak, son yolculuğunda da dostlarının yanında oldular.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler