Dualarla son yolculuğuna uğurlandı

Dualarla son yolculuğuna uğurlandı Dualarla son yolculuğuna uğurlandı
A- A+
Reklam

Geçirdiği kalp krizi sonrası yaşama veda eden Bolu’nun sevilen simalarından ve aynı zamanda AK Parti İl Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Avukat Fikret Çıracı, bugün gözyaşları ve dualar eşliğinde ebediyete uğurlandı.

İlk tören Bolu Adliyesi’nde yapıldı

Çıracı için ilk tören uzun yıllardır görev yaptığı Bolu Adliyesi’nde gerçekleştirildi. 

Bolu Adliye binası önündeki törene; Baro Başkanı Perihan Bengü Akşemsettinoğlu Yılmaz, AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, Geçmiş dönem Bolu Milletvekili Arzu Aydın, Hakim, Savcı ve Avukatlar, Çıracı’nın Ailesi ve sevenleri katıldı.

Duygusal anların yaşandığı törende Baro Başkanı Perihan Bengü Akşemsettinoğlu Yılmaz’ın gözyaşlarına boğulduğu konuşmasını yapmakta zorlandığı gözlenirken, Baba Ahmet Çıracı, Anne Asiye Çıracı ve eşi Aydan Çıracı tabut başında gözyaşı döktüler.

Törende konuşan Bolu Barosu Başkanı Av. Perihan Bengü Akşemsettinoğlu Yılmaz, “Bilmeyenler için biraz paylaşmak istiyorum. Fikret benim dönem arkadaşım. Aynı zamanda mesleğe başladığımda bu koridorlarda beraber görev yaptık. Fikret gerçekten çok gençti. Ben seninle gurur duyuyorum. Bütün seni sevenler burada. Hayat görüşlerimiz ayrı olabilirdi. Ama her şeyi konuşurduk, gülerdik, dertleşirdik. Hayata ayrı pencerelerden bakmayı öğretti. Çok üzgünüm. Burada bir tören yapmadan göndermek istemedik. Hiçbir zaman görmedim mesleğine aykırı bir tavrını. Hepiniz adına Fikret görüşmek üzere. Allah rahmet eylesin. Sabırlar diliyorum.” dedi.

Fatih Camisi’nde tarihi kalabalık

Bolu Adliyesindeki törenin ardından merhum Fikret Çıracı’nın naşı, Fatih Camisine getirildi. Burada kılınan Cenaze Namazına; Bolu Valisi Erkan Kılıç, geçmiş dönem Bakan Yardımcılarından Fatih Metin, AK Parti Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek, Geçmiş dönem Bolu Milletvekilleri Fehmi Küpçü ve Arzu Aydın, AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, MHP Bolu İl Başkanı İlhan Durak, CHP Bolu İl Başkanı Tahsin Mert Karagöz, Belediye Başkanları, meslektaşları, siyasiler, STK Başkanları, bürokratlar, Ailesi ve binlerce seveni katıldı.

Cami avlusuna kalabalık nedeniyle adeta izdiham yaşanırken merhum Fikret Çıracı’nın Cenaze Namazını babası emekli imam Ahmet Çıracı’nın kıldırdı.

Kılınan Cenaze Namazının ardından omuzlarda Sarıcalar Mezarlığına tekbirler eşliğinde taşınan merhum Fikret Çıracı, burada defnedildi. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler