Çıracı için başsağlığı mesajı yayınladılar

Çıracı için başsağlığı mesajı yayınladılar Çıracı için başsağlığı mesajı yayınladılar
A- A+
Reklam

Geçirdiği kalp krizi sonrası genç yaşta hayata veda eden Bolu Barosu Avukatlarından ve AK Parti Bolu İl Başkan Yardımcısı Fikret Çıracı için sosyal medya hesaplarından gerek meslektaşları gerek siyaseten kader birlikteliği yaptığı AK Partili isimlerden gerekse de sevenlerinden çok sayıda başsağlığı mesajı yayınlandı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir ve Ali İhsan Yavuz, AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Ayşe Keşir, AK Parti Karabük Milletvekili Ali Keskinkılıç, AK Parti İstanbul Milletvekili Yahya Çelik, AK Parti İstanbul Milletvekili Adem Yıldırım, AK Parti Niğde Milletvekili Prof. Dr. Cevahir Uzkurt, AK Parti Kırşehir Milletvekili Necmettin Erkan, Düzce Milletvekili Ercan Öztürk, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mestan Özcan, AK Parti Çorum İl Başkanı Murat Günay, AK Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, Karabük İl Başkanı Ferhat Salt ve Van Bahçeşehir Belediye Başkanı Meki Arvas gibi bir çok isim başsağlığı mesajı yayınlayarak, Fikret Çıracı’nın vefatından duydukları üzüntüyü ifade ettiler.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler