Fikret Çıracı vefat etti

Fikret Çıracı vefat etti Fikret Çıracı vefat etti
A- A+
Reklam

Bolu şok bir vefat haberiyle sarsıldı. Bolu Barosunun sevilen avukatlarından Fikret Çıracı, sabah 6.00 sıralarında evinde geçirdiği kalp krizi sonrası vefat etti.

AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevini de yürüten Fikret Çıracı’nın dün gece İl Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarıyla birlikte olduğu ve gayet sağlıklı bir şekilde gece sonunda herkesin evlerine ayrıldığı öğrenildi.

Fikret Çıracı’nın ani ölüm haberi hem Ailesi hem de Bolu’da şok etkisi yaratırken, büyük üzüntüye neden oldu. Çıracı'nın ölüm haberini alan çok sayıda Bolulu, kaldırıldığı İzzet Baysal Tıp Fakültesi Hastanesine akın ettiler.

www.bolupostası.com Merhum Fikret Çıracı’ya Allah’tan rahmet, Ailesine, Bolu Barosuna, AK Parti Ailesine ve tüm sevenlerine sabırlar ve başsağlığı diliyoruz.

CENAZE PROGRAMI BELLİ OLDU

Merhum Çıracı'nın cenazesi  3 Aralık Pazar günü Fatih Camii'nde kılınacak Öğle ve Cenaze Namazı sonrası Sarıcalar Mezarlığı'na defnedilecek.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler