Kışın yapılacak iş mi bu?

Kışın yapılacak iş mi bu? Kışın yapılacak iş mi bu?
A- A+
Reklam

Kış aylarında ısınma ihtiyacını doğalgazla karşılayan Bolulular için olmazsa olmaz olan elektrik yarın Merkez ilçede Sağlık, Aşağı Soku ve Borazanlar Mahallerinde verilemeyecek. 

Merkez ilçede 3 mahallenin önemli bir kısmı gün boyu elektriksiz kalacağı için ısınma noktasında sorun yaşayacak. Yine Kıbrıscık ilçesi merkezi ve 10 köyü, Mudurnu’da 3 mahalle ve Gerede’de de 3 mahallede gün içerisinde elektrik kesintisi yaşanacak.

Bolu Merkez ve ilçelerinde 2 Aralık Cumartesi günü SEDAŞ tarafından planlı elektrik kesintisi yapılacak.

SEDAŞ tarafından yapılan duyuruya göre elektrik kesintisinin yaşanacağı mahalle ve sokaklar şöyle:

 09.00-13:00: MUDURNU -   Karataş, Sürmeli, Yıldırım Bayazıd

 09:30-17:30 GEREDE -  Akbaş mah. , Merkez, Yaman Mah.

09:30-11:30 MERKEZ – Aşağısoku Mah., Sağlık Mah.

09:30-17:00 MERKEZ- Sağlık Mah.( başak sitesi içi yolu, kutay sk., özel çağsu hastanesi acil serv, sancaktar sk., sehıt tevfık dursun, songül sk., şehit ibrahim ayhan sk.)

15:30-17:30 MERKEZ- Sağlık Mah. (şehit ramazan gel, şehit ramazan gel sk., veysel saygılı sk.)

 11:30-12:30 MERKEZ – Borazanlar (erman sk., hattat emin barın cd., zambak sk.)

09:00-11:00 MERKEZ- Borazanlar (erbay, fevzıbey, fevzibey cd., tuncer sk.)

 13:00-14:30 MERKEZ –Borazanlar (404 sk., akşemseddin sk., ara sk., ayvaz sk., beyaz inci konutları içi yolu, bozkurt sk., gelıncık, gelincik sk., gönül sk., hayrat sk., mehmet akif ersoy bulvar, mutluer, mutluer sk., sarmasık, sarmaşık sk., tuğba sk.)

10:00-13:00 KIBRISCIK (bağışlar, belen, bölücekkaya, çarıklar, çökeler, çukur, karaköy, kılkara, kökez, merkez, tazılar)

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler