Ekonominin dünü ve bugünü değerlendirildi

Ekonominin dünü ve bugünü değerlendirildi Ekonominin dünü ve bugünü değerlendirildi
A- A+
Reklam

Ekonominin dünü ve bugünün uzman isimlerin katılımıyla ele alındığı Finansal Okuryazarlık ve Ekonomi Paneli, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ile Denizbank Deniz Yatırım işbirliği ile gerçekleştirildi.

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Alemdar ve Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Aydoğan Tekin’in ev sahipliği yaptığı panele; Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın yanı sıra çok sayıda Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Üyesi katıldı.

Panelin açılış konuşmasında; Finansal okuryazarlık ve ekonominin bugünden başlayarak geleceği şekillendirecek en önemli araçlardan biri olduğuna dikkat çeken Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Alemdar, finansal okuryazarlığın ve ekonominin kişisel ve toplumsal refahımız için kritik bir role sahip olduğunu söyledi. 

Başkan Alemdar’ın konuşmasının ardından Denizbank Marmara Bölge Müdürü Ali Aktaş ve Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, panel hakkındaki düşüncelerini belirten birer konuşma yaptılar. 

Konuşmaların akabinde Deniz Yatırım Ekonomi Takımından Pazarlama ve İş Geliştirme Genel Müdür Yardımcısı Cumhur Örnek, Strateji ve Araştırma Genel Müdür Yardımcısı Orkun Gödek, Yatırım Danışmanlığı Bölüm Müdürü Barbaros Demirer ve İzmit Özel Yatırım Merkezi Şubesi/ Deniz Özel Şube Müdürü İpek Arzu Erkurter, Ekonomik görünüm, Mevcut fiyatlamaları oluşturan dinamikler, Önümüzdeki dönemin beklentileri ve trendleri nasıl şekillenecek? Kur ve Faiz Riskimi nasıl yönetebilirim? Konularında sunumlar gerçekleştirildi. Program sunumların ardından soru ve cevap kısmıyla sona erdi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler