Başkan Abak tek destekçisi taraftarlara güveniyor

Başkan Abak tek destekçisi taraftarlara güveniyor Başkan Abak tek destekçisi taraftarlara güveniyor
A- A+
Reklam

Bolu Belediyesi ve siyasilerden destek görememesi nedeniyle kendi ve Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarının gayretleriyle Boluspor’u taraftarın da desteğiyle 2 sezondur ayakta tutmaya çalışan Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak, bu sefer de BS Store Mağazasına el attı.

Boluspor’da resmi ürünlerin satıldığı BS Store’dan daha fazla gelir elde etek amacıyla 14 Burada’daki mağazaya el atan Başkan Abak, bir yandan yeni ürünleri taraftarın beğenisine sunmaya hazırlanırken, bir yandan da yenilenen mağazanın kapılarını 1 Aralık Cuma günü Bolululara açmaya hazırlanıyor.

Atatürk Stadyumu’nun yanındaki emektar BS Store mağazasının yanında 14 Burada AVM’deki şubeye de el atan Abak ve Yönetim Kurulu Üyeleri hem mağazanın konseptini değiştirirlerken, hem de Newbalance markasının yeni Boluspor ürünleriyle çeşitliliği arttırdılar.

“Boluspor sevdalılarını açılımıza bekliyoruz”

1 Aralık Cuma günü saat 14.00’de 14 Burada AVM’deki BS Store Mağazasının yenilenen yüzü ve yeni ürünleriyle açılışını gerçekleştireceklerini söyleyen Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak, tüm Boluspor sevdalılarını açılışa davet etti.

14 Burada AVM’deki BS Store Mağazasını; taraftarların daha rahat edebileceği ve ürün alabileceği yer haline dönüştürdüklerini söyleyen Başkan Abak; “1 Aralık Cuma günü saat 14.00’de gerçekleştireceğimiz açılımıza her zaman bizlerin en büyük destekçisi olan taraftarımızı ve Bolu Halkını davet ediyoruz. Taraftarımızın ve Bolu Halkının; Newbalance imzalı Boluspor’un resmi yeni sezon forma ve antrenman ürünlerini alarak Boluspor’a destek olacaklarına inancım tam. Yeni mağazamızın Boluspor’umuza hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler