Bolu, Rams Park’a akın etti

Bolu, Rams Park’a akın etti Bolu, Rams Park’a akın etti
A- A+
Reklam

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde Manchester United'la 3-3 berabere kaldığı mücadeleyi izlemek için çok sayıda Bolulu Galatasaray taraftarı, adeta İstanbul’a akın etti.

UEFA Şampiyonlar Ligi 5. hafta maçında temsilcimiz Galatasaray, evinde Manchester United'ı konuk etti. RAMS Park'ta oynanan karşılaşmada iki kez geri düşen Galatasaray, mücadeleyi elden bırakmadı ve güçlü rakibiyle 3-3 berabere kaldı.

14 yaşındaki Demir Tekin, Rams Park’ta

Bolu’nun sevilen iş insanlarından ve aynı zamanda Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı olan Aydoğan Tekin’in 14 yaşındaki oğlu Demir Tekin de Galatasaray-Manchester United karşılaşmasını Rams Park’ta takip eden isimler arasındaydı.

Babası Aydoğan Tekin’in işleri nedeniyle maça gidemeyecek olması bile 14 yaşındaki Demir Tekin’in Galatasaray sevgisine engel olamazken, babasının arkadaşlarının maça gideceğini öğrenir öğrenmez gruba dahil oldu.

Bolu’nun sevilen iş insanları Necati Özmen, Nadi Okur gibi isimlerin aralarında bulunduğu grupla birlikte Rams Park’a Galatasaray’ı desteklemeye giden Demir Tekin, bu anları da sosyal medyadan paylaşmayı ihmal etmedi.

Rams Park’ta Bolu izleri

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi iş insanı İsmail Öztürk ve çok sayıda Bolulu Galatasaray taraftarı dün akşam Rams Park’a akın etti.

Dünyanın en önemli takımlarından biri olan Manchester United'la UEFA Şampiyonlar Ligi 5. Haftasında karşılaşacak taraftarı oldukları Galatasaray’ı desteklemek için Rams Park’a giden çok sayıda Bolulu, bu güzel ve özel anları da sosyal medyadan paylaşarak ölümsüzleştirdiler.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler