Gratis Hıghway'de, mutluluk Gratis'te

Gratis Hıghway'de, mutluluk Gratis'te Gratis Hıghway'de, mutluluk Gratis'te
A- A+
Reklam

Kurulduğu günden bu yana dünyanın önde gelen markalarını tüketicisi ile buluşturan GRATİS,  717. Şubesi ile HighWay Outlet’te açılıyor.
Gratis; makyaj ürünlerinden bebek bakıma, temizlik ürünlerinde hijyene, ev-yaşam ürünlerinden atıştırmalığa kadar 15 farklı kategoride 15.000’i aşkın ürünü tüketiciler ile buluşturan Türkiye’nin 1 numaralı kişisel bakım marketi olmaya devam ediyor.


HighWay Outlet’te 30 Kasım Perşembe günü saat 10.00’da açılacak olan yeni mağaza, güzellik ve bakım ürünlerinde geniş bir yelpazede sunduğu ürünleriyle müşterilere kaliteli ve uygun fiyatlı alışveriş imkanı sunacak.
Açılışa Özel İndirimler ve Sürprizler!
Yeni mağazanın açılışına özel olarak, ilk gün tüm alışverişlerde geçerli olacak özel indirimler ve sürpriz hediyeler sizleri bekliyor olacak. Gratis, müşterilere hoş geldin demek adına özel bir açılış kampanyası düzenliyor. Bu fırsatları kaçırmamak için açılış günü mağazada olun!
Bu önemli açılış, güzellik ve bakım tutkunlarını bir araya getirecek ve alışveriş deneyimini özel kılacak. Siz de bu heyecan verici günü kaçırmayın!
“Güzellik ve bakımın yeni adresi için sizi de bekliyoruz!”

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler