Coşkunyürek, Bakan Koca’ya talepleri iletti

Coşkunyürek, Bakan Koca’ya talepleri iletti Coşkunyürek, Bakan Koca’ya talepleri iletti
A- A+
Reklam

AK Parti Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek; Bolu’nun sağlık alanında öncelikli çözüm bekleyen hastane yatırımları, kanser hastalıklarının teşhis ve tedavisinde kullanılan cihaz ve uzman doktor taleplerini içeren sorunlarına çözüm bulmak için Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile görüştü.

Sağlık Bakanı Koca’yı makamında ziyaret eden Coşkunyürek, Bolu’da hizmete sokulmak için üzerinde çalışılan projeler konusunda destek istedi

Coşkunyürek konu ile ilgili yaptığı açıklamada; “Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ek Hizmet Binası, 400 Yataklı Şehir Hastanesi, 150 Yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nin ilimize kazandırılması, Yeni yapılan 250 yataklı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi’ne ek ödenek verilmesi, Kanser hastalarının teşhis ve takibinde kullanılan PET CT (Pozitron Emisyon Tomografisi, Bilgisayarlı Tomografi) cihazının ilimize kazandırılması, İl ve İlçe Hastanelerimizde görevlendirilmek üzere uzman doktor taleplerimizi

Sayın Bakanımıza ilettik. Gerçekleştirdiğimiz verimli görüşme sonrası taleplerimize olumlu karşılık veren Sayın Bakanımıza şükranlarımı sunuyor, hastane yatırımlarımızın, PET CT Cihazının ve ataması gerçekleşecek yeni doktorlarımızın hemşehrilerimize ve Bolu’muza hayırlı olmasını diliyorum. Memleketimiz için eser ve hizmet üretmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler