“Tarihe bir başarısızlığın daha yazılacak”

“Tarihe bir başarısızlığın daha yazılacak” “Tarihe bir başarısızlığın daha yazılacak”
A- A+
Reklam

Bolu’da siyaset sahnesi Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın affedilerek yeniden CHP’ye dönmesiyle birlikte kızıştı. Dönüş sonrası durumu değerlendiren AK Parti İl Başkanı Suat Güner’in açıklmalarına sert cevap CHP İl Başkanı Tahsin Mert Karagöz’den gecikmedi.

“NELER HİSSETTİĞİNİ ANLAYABİLİYORUM”

AKP İl Başkanı Suat Güner’i, “kaybedenler kulübü lideri” olarak tanımlayan Karagöz, “Bolu Belediye Başkanımız Sayın Tanju Özcan’ın “baba evi”ne dönüşünün ilk sancısını “kaybedenler kulübü”nün Bolu’daki lideri AKP İl Başkanı Suat Güner çekmiş. Tanju Özcan’ın partiye yeniden kabul edilmesinin üzerinden henüz 24 saat bile geçmeden açıklama yapma gereği duyan AKP İl Başkanı Suat Güner’in neler hissettiğini anlayabiliyorum. 

Ama korkunun ecele faydası yok. İl Başkanlığı döneminde partisinin milletvekili sayısını 1’e kadar düşüren ve Bolu tarihine en başarısız il başkanı olarak geçecek olan Güner’in açıklaması, 31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimler için de umudunun tükendiği ve son çırpınışları olarak görüyorum” dedi.

“BU HIRÇINLIĞIN SEBEBİNİ BİLİYORUM”

CHP İl Başkanı Karagöz, “Tanju Özcan’ın baba evine geri dönüşünün hem Cumhuriyet Halk Partililerde hem de Bolulu vatandaşlarımızda büyük bir heyecan ve mutlulukla karşılandığını görüyoruz. Hırçın açıklamalarınızın sebebinin adrese teslim ihale verememenizden, tarikat ve cemaatlere doğrudan yada dolaylı para aktaramamanızdan, Bolu’yu sığınmacı şehri yapamadığınızdan kaynaklandığını biliyoruz. Ama Cumhuriyet Halk Partililer ve Bolulu vatandaşların 31 Mart’ta bu heveslerinizi yine kursağınızda bırakacağınızı da biliyorum” şeklinde konuştu.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler