Albay Başkan Pazarcıları maça getiriyor

Albay Başkan Pazarcıları maça getiriyor Albay Başkan Pazarcıları maça getiriyor
A- A+
Reklam

Boluspor’un desteğe olduğu her dönemde üzerine düşeni yaparak Bolu’daki tüm STK’lara örnek olan Bolu Manavlar ve Pazarcılar Odası Başkanı Albay Tatü, yine örnek bir harekette bulunuyor.

Üst üste aldıkları başarılı sonuçlar sonrası hızla alt sıralardan üst sıralara doğru tırmanmaya başlayan Boluspor’un bu hafta kendi evinde lider Eyüpspor ile oynayacağı karşılaşmayı takip edecek üyelerine bilet hediye edeceklerini açıklayan Başkan Tatü, Bolulu Pazarcılar olarak maraton tribününde yerlerini alacaklarını söyledi.

Konu ile ilgili açıklama yapan Bolu Manavlar ve Pazarcılar Odası Başkanı Albay Tatü; “Bolu’muzun tartışmasız ortak sevdası Boluspor’umuzun bu hafta evimizde oynayacağı zorlu Eyüpspor karşılaşmasında Bolu Manavlar ve Pazarcılar Odası’na kayıtlı Üyeler olarak maratonda tribününde takımımıza destek olmak için yerimizi alacağız. Boluspor’umuza destek olmak için bu hafta maça gidecek Pazar esnafımızın maç biletlerini de Bolu Manavlar ve Pazarcılar Odası olarak biz hediye edeceğiz. İki sezondur Bolsuporumuz için ellerini değil bedenlerini taşın altına koyan Kulüp Başkanımız Savaş Abak ve Yönetim Kurulu Üyelerimizin, sahada mücadele eden futbolcu kardeşlerimizin yalnız olmadıklarını göstermek için, tribündeki yerimizi alalım. Maça gidecek Pazar esnafı arkadaşlarımız biletlerini Bolu Manavlar ve Pazarcılar Odamızdan alabilirler” dedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler