Tanju Özcan’ın CHP’ye dönüşü kesinleşti

Tanju Özcan’ın CHP’ye dönüşü kesinleşti Tanju Özcan’ın CHP’ye dönüşü kesinleşti
A- A+
Reklam

CHP’den ihraç edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın yeniden partiye dönmesine yeşil ışık yakan fakat son olarak eski Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na sormam gerekir diyen CHP Genel Başkanı Özgür Özel, dönüş için hiçbir engelin kalmadığını açıkladı.

Bu akşam Sözcü TV’de Gazeteci Uğur Dündar’ın konuğu olan Özel, kendisine sorulan Tanju Özcan’ın CHP’ye dönüşü ile ilgili soruya cevap verirken, Kılıöçdaroğlu ile görüştüğünü söyledi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Tanju Özcan'ın partiye dönüşü için Kılıçdaroğlu'ndan izin aldığını açıkladı. Özel; "Genel Başkanım deseydi ki (Tanju Özcan'ın partiye dönmesi) uygun olmaz, Sayın Genel Başkanın kararına uyardım” dedi.

Böylelikle CHp eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da onaylamasının ardından Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın CHP’ye geri dönmesi önünde hiçbir engel kalmazken, CHP Parti Meclisi’nin ilk toplantısında dönüş kararını alması bekleniyor.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler