Bolu-Çanakkale dostluk köprüsünde Yamaner imzası

Bolu-Çanakkale dostluk köprüsünde Yamaner imzası Bolu-Çanakkale dostluk köprüsünde Yamaner imzası
A- A+
Reklam

Çanakkale iş dünyasının Bolu’ya gerçekleştirdiği ziyarette ev sahipliğini yapan ilimizin sevilen iş insanı Fatih Yamaner, iki il arasında iş dünyasının kardeşlik köprüsünün ilk tohumlarını attı.

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Fatih Yamaner, Çanakkale’de de bulunan işyerleri sebebiyle Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası’na da kayıt olmasından dolayı, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası heyetinin ilimize gerçekleştirdiği ziyarette iki oda temsilcilerini bir araya getirdi.

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Ersin Kahraman, Meclis Üyesi Recep Yılmaz, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Sema Sandal, Kuyumculuk Sektörü Komite Başkanı Orhan Dom, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası. Üyesi Mustafa Özcan, kuyumculuk ve tekstil sektör temsilcilerinden oluşan Çanakkale heyeti Bolu’da ilk ziyaretlerini Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Fatih Yamaner’in sahibi olduğu FAY Yamaner Mücevher Mağazalarına gerçekleştirdi. 

Ardından Bolu Ticaret ve Sanayi Odasına geçen Çanakkale Heyeti, burada da Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdullah Alemdar, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Aydoğan Tekin ve Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Üyeleriyle bir araya geldiler. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunan iki Oda Temsilcileri, iki il arasında işbirliğinin arttırılması noktasında görüş birliğine vardılar.

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası’nın ziyareti hakkında açıklamalarda bulunan Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Fatih Yamaner; “Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Sayın Ersin Kahraman, Meclis Üyesi Sayın Recep Yılmaz, Genel Sekreteri Sayın Sema Sandal, Kuyumculuk Sektörü Komite Başkanı Sayın Orhan Dom, Sayın Mustafa Özcan, kuyumculuk ve tekstil sektör temsilcilerinden oluşan dostlarımın Bolu ilinde FAY Yamaner Mücevher Mağazalarımızı ziyaretlerinden büyük memnuniyet duydum. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Ersin Başkanıma “İzzet Baysal ve Vakfı” kitabı armağan ettik. Başkanımız da “57. Alay Sancağı” ve ziyaret plaketi armağanları için çok teşekkür ediyorum, anlamlı hediyeleri onur duyduk. Şahsım olarak aynı zamanda Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası üyesi ve Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi olarak misafirlerimiz ile birlikte Bolu Ticaret Sanayi Odası Başkanımız Abdullah Alemdar, Meclis Başkanımız Aydoğan Tekin, Yönetim Kurulu Üyemiz Kayhan Perçin ve Meclis Üyemiz Vedat Yardemir ile Odamıza ziyarette bulunduk. Çanakkaleli dostlarımızla cadde mağazamız, AVM mağazalarmız ve gıda sektöründe önümüzdeki günlerde hizmete başlayacağımız Pizza İl Forno mağazamızda ilk tadımları yapma şansımız oldu. Misafirlerimizin güzel yorumları ile motive olduk. Son olarak da misafirlerimizle ilimizin doğal güzelliği Gölcük’ü ziyaret ettik. Çanakkale ve Bolu ilimiz arasında oluşan bu güzel iletişim için Çanakkaleli dostlarıma çok teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler