Yasin Bektaş vefat etti

Yasin Bektaş vefat etti Yasin Bektaş vefat etti
A- A+
Reklam

Bolu’nun sevilen iş insanlarından Yasin Bektaş vefat etti. Abant Garden Butik Otel’in sahibi Yasin Bektaş, bu akşam geçirdiği kalp krizi sonrası yaşamını yitirdi. Bugün öğlen saatlerinde işyerinde odasında uyuyan Bektaş'ı, akşam saatlerinde uyandırmak için yanına giden bir çalışan, acı bir tabloyla karşılaştı.

Bektaş, işyerindeki odasında uyku esnasında geçirdiği kalp krizi sonucu hayata veda ettiği öğrenildi. Bektaş’ın ölüm haberini alan çok sayıda seveni, İzzet Baysal Devlet Hastanesi Merkez Ünitesine adeta akın etti.

Karacasu Halkından Hasan Bektaş’ın oğlu olan Yasin Bektaş, İYİ Parti Bolu Teşkilatının kurucu üyelerinden olup, Karacasu Belediye Başkan Adayı olarak Bolu siyasetinin sevilen isimleri arasına adına yazdırmıştı.

Yasin Bektaş'ın cenaze töreni programı belli oldu. Yasin Bektaş, 27 Kasım Pazartesi günü Karacasu'da bulunan Santral Camisinde İkindi Namazının ardından kılınacak Cenaze Namazından sonra toprağa verilecek. 

www.bolupostası.com Gazetesi olarak merhum Yasin Bektaş’a Allah’tan rahmeti Bektaş Ailesine sabırlar diliyoruz..

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler