Karagöz, İl Başkanları Çalıştayına katıldı

Karagöz, İl Başkanları Çalıştayına katıldı Karagöz, İl Başkanları Çalıştayına katıldı
A- A+
Reklam

CHP Bolu İl Başkanı Tahsin Mert Karagöz, İstanbul’da 81 il başkanının katıldığı 2 gün süren yerel yönetimler konulu çalıştaya katıldı.

CHP İl Başkanları İstanbul Çalıştay’ında, bölgelere göre ayrılan masalarda 81 il başkanı, CHP yeni yönetimiyle ilgili beklenti ve önerilerini ayrıca yerel seçimler yaklaşırken bununla ilgili çalışmaların nasıl yürütüleceği başlıklarını ele aldı.

Çalıştay hakkında açıklamalarda bulunan Karagöz; “81 il başkanı olarak, bölgelere göre masalara ayrıldık. Moderatörler aracılığıyla teknolojiden faydalanılarak kurulan online sistem üzerinden bize yöneltilen soruları yanıtlarken, kendi görüş ve önerilerimizi paylaştık. Burada 38. Olağan Büyük Kurultayı’nda seçilerek göreve başlayan CHP yeni yönetimiyle ilgili beklentilerimizi paylaşırken, parti politikalarına ilişkin değerlendirmelerde bulunduk. İkinci bölümde “yerel seçimler” başlığı tartışmaya açıldı. Bu bölümde de bölgelere göre yerel seçim çalışmalarının nasıl yürütüleceği, farklı toplumsal grup ve seçmenlere nasıl ulaşılacağı gibi başlıklar ele alındı. Çalıştay’ın son oturumu, iki bölümün görüş ve önerilerden ortaya çıkan sonuçlara ilişkin yapılan değerlendirmelerle sona erdi. İl Başkanları İstanbul Çalıştayımızın son gün oturumlarını, Genel Başkanımız Özgür Özel'in katılımıyla sonlandırdık. Verimli geçen çalıştayımıza ev sahipliği için İstanbul İl Başkanımız Özgür Çelik'e ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu'na teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler