“Siyaseten bitmiş Tanju Özcan’a mecbur musunuz?”

“Siyaseten bitmiş Tanju Özcan’a mecbur musunuz?” “Siyaseten bitmiş Tanju Özcan’a mecbur musunuz?”
A- A+
Reklam

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın Parti Meclisi tarafından af edilerek CHP’ye yeniden dönmesini değerlendiren AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, CHP’nin içinde bulunduğu duruma acıdığını söyledi.

Basın mensuplarına Özcan’ın affı ile ilgili değerlendirmede bulunan Güner, CHP’nin, siyaseten bitmiş Tanju Özcan’a mecbur bırakıldığını iddia etti.

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner yaptığı açıklamada; “Lafa geldiğinde demokrasi havariliği yapan ve seçmenini her seferinde hayal kırıklığına uğratan CHP’nin içinde bulunduğu duruma acıyorum. Partilerinde bırakın demokratik temayüllerle aday belirlenmesini, aday adayı olmak isteyen isimlere bile müsaade edilmiyor. Başından beri düşük profilli bir siyaset anlayışı içinde olan, Bolu’nun 5 yılını lafla peynir gemisi yürüterek mahveden, Bolu halkının malını mülkünü zengin şımarık mirasyedi havasında satıp savan birine bel bağlamasına gerçekten şaşırıyorum. Bu partiye uzun yıllardır oy veren, emek veren seçmen bu durumdan rahatsız olmuyor mu? Tanju Özcan gibi başarısız, siyaseten kendini bitirmiş birine mecbur musunuz? Yazık gerçekten çok yazık“ ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler