Suat Güner meydan okudu

Suat Güner meydan okudu Suat Güner meydan okudu
A- A+
Reklam

Bu akşam CHP İl Başkanlığı önünde yapılan törende CHP İl Başkanı Tahsin Mert Karagöz ve Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın konuşmalarında yaptıkları meydan okumaya anında videolu bir cevap veren AK Parti İl Başkanı Suat Güner, iddialı açıklamalar yaptı.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a “sosyal medya fenomeni”, CHP İl Başkanı Tahsin Mert Karagöz’e de “uzaktan kumandalı il başkanı” benzetmeleri yapan Güner; “Geri dönmüşsün, hayırlı olsun sosyal medya fenomeni. Biz kazandığımızda hiç kimse kaybetmeyecek demiştik. Çok şükür 20 yılda kimse kaybetmedi. Siz kazandığınızda ise koskoca bir memleket kaybetti. Bolu’nun 5 yılına mal oldu. Yuvana dönmüşsün ama gördüğüm kadarıyla umduğunu bulamamışsın. Kimseyi işinden etmeyeceğim diye söz vermene rağmen koltuğu oturduğunun hemen ertesinde sürgün ettiğin belediye çalışanlarının vebali hala yakanda. Unutmadık..! Senin çalışanlarına verdiğin mağduriyet, Bolu’dan Ankara’ya yol olur. Ama yandaşların hariç! İnsan o vaziyette milletin karşısına çıkmaya utanır. Yol arkadaşım diye yola çıktığın kimse, seni karşılamamış. Sen ve uzaktan kumanda olarak atadığın İl Başkanın hariç” dedi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve CHP zihniyetini 2024 Yerel Seçimlerinde tarihe gömeceklerini de iddia eden AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner; “ Meydan okuyormuşsunuz, tamam. Kabul, Ben varım. Söylediğimiz iddianın arkasındayız. Hatırlatmayı çiçeği burnundaki Genel Başkanın yapmış bugün. Belediyeleri Cumhuriyet Halk Partisi oylarıyla almadık, demiş. Herkes her şeyin farkında. Seni ve 44 yıldır iktidara gelemeyen zihniyetini, sandığa gömeceğiz. Göreceğiz bakalım; el mi yaman, bey mi yaman?” diye konuştu.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler