Muhtarın evindeki patlama korku yarattı

Muhtarın evindeki patlama korku yarattı Muhtarın evindeki patlama korku yarattı
A- A+
Reklam

Mudurnu’da Yıldırım Beyazıt Mahallesi Muhtarı Ümit Turhan’a ait iki katlı ev içerisinde bulunan elektrikli şofben patladı. Sesi duyan vatandaşlar ise soluğu olayın yaşandığı evde aldı.

Yıldırım Beyazıt Mahallesi Muhtarı Ümit Turhan’a ait iki katlı evde meydana gelen olayda, evin banyo kısmında bulunan elektrikli şofben bilinmeyen bir sebeple patladı. Tüm mahllede duyulan ve korku dolu anların yaşanmasına neden olan patlamanın ardından mahalledeki vatandaşlar, Muhtar Ümit Turhan’ın evinin olduğu alana geldi. 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbar üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, ev içerisinde gerekli tedbirleri alarak ve kontrolleri yaptı. Olay sebebiyle kimsenin yaralanmadığı öğrenilirken, evde ise küçük çaplı hasar meydana geldi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler