Pizza Il Forno Bolu Şubesi açıldı

Pizza Il Forno Bolu Şubesi açıldı Pizza Il Forno Bolu Şubesi açıldı
A- A+
Reklam

Bolu ve Çanakkale’de FAY Yamaner markasıyla sektörünün öncü isimlerinden Yamaner Ailesi, geçtiğimiz yıl girdikleri gıda sektöründeki başarılarını şimdi yeni bir markayla devam ettirmek için yeni iş yerlerinin kapılarını Bolu Halkına açtılar.

Bolu iş dünyasının önemli isimlerinden birisi olmasının yanında son yıllarda destek verdikleri sosyal projelerle hayırseverlikleriyle de örnek olarak rol model olan iş insanı Fatih Yamaner ve eşi Deniz Yamaner, sektörünün öncü isimlerinden Pizza Il Forno’yu Bolu’ya kazandırdılar. 

Hayırsever iş insanı Fatih Yamaner ve eşi Deniz Yamaner tarafından Bolu’da 14 Burada AVM’de hizmete sokulan Pizza Il Forno Bolu Şubesi’nin açılışı gerçekleştirildi. Modern iç mekanı ve şık tasarımıyla dikkat çeken Pizza İl Forno Bolu Şubesi’nin açılışına Bolu Valisi Erkan Kılıç, MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir, MHP Bolu İl Başkanı İlhan Durak, Boluspor Kulüp Başkanı Savaş Abak, il protokolü, davetliler ve vatandaşlar katıldı. 

“Hayalimizde gurme restoran var”

Bolu’ya gastronomi alanında katkı sunmaktan duydukları mutluluğu dile getiren İş İnsanı Fatih Yamaner, “Pizza Il Forno’yu Bolu halkıyla bir araya getirmenin mutluluğu içindeyiz. Mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan, Valimize, ilimizin yöneticilerimize, eş dost ve akrabalarımıza teşekkür ediyoruz. Ümit ederiz ki Bolu halkı bu alanlarda bizim iş yerimizde veya diğer işyerlerinde keyifli anılar biriktirir. Gastronomi kentiyiz diyoruz. Burada da bir yolculuğun başlangıcına geliyoruz. Ümit ediyoruz ki gelecekte de Bolu’da da yine gastronomi anlamında, ilimizin eksiklerinin biz de kendi adımıza farkındayız. Bir gurme restoran hayalimiz de gelecekte var. Bunların bir adımını da Pizza Il Forno markasıyla yapmış oluyoruz. Eşimle beraber böyle bir işletmeyi açtığımız için de mutluyuz” dedi.

“Bolu’da 25’nci şubemizi açtık”

Pizza Il Forno olarak büyümeye devam edeceklerini belirten Gökmen Holding CEO’su Caner Şener, “10 yıl önce Ankara’da kurulmuş bir marka. Şu anda Bolu’da 14’üncü franchisemiz. Toplamda 25’inci şubemizi açıyoruz. Türkiye’de orta segment dediğimiz alakart oturumlu aynı zamanda paketi yoğun olan bir işletme hizmeti veriyoruz. Türkiye şu anda toplam 5 ilde devam etmekte olan markamız, gelecekte yaklaşık 30 – 35 şubeye, yılsonunda ulaşacağımızı düşünüyoruz” diye konuştu.

Protokolden hayırlı olsun dilekleri

Yatırım için teşekkür eden Başkan Yardımcısı Özdemir, “Tabi Yamaner Ailesi Bolu’da bir marka. Zaten girdikleri bütün sektörlerde başarılı oluyorlar. Önce birinci şimdi ikinci restoranımızı açıyoruz. Ayrıca zaten kendileri marka, Bolu’ya da bir marka kazandırdıkları için, değer kazandırdıkları için kendilerine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Vali Kılıç, yatırımların Bolu’ya katkı sunacağını belirterek, “Bugün ilimizde, güzel nezih bir pizza işletmesinin açılışını gerçekleştiriyoruz. Yamaner Ailesi, Bolu’ya gerçekten değer katan, girişimcilik ruhu olan, her zaman öncü bir şirket olmuştur. Hem Devlet’e yapmış olduğu yatırımlarla hayırseverlik noktasında da bizlere her zaman destek olan bir şirketimiz. Kendilerine teşekkür ediyorum, bu işletmenin hayırlı olmasını diliyorum. Bolu’nun marka değerine bu tesisiler her zaman olumlu bir şekilde katkı sunacaktır” şeklinde konuştu.

Açılış programı sonrası Pizza Il Forno Bolu Şubesine beraberinde MHP Bolu İl Başkanı İlhan Durak, MHP Bolu Merkez İlçe Başkanı Hakan Aydın ve Bolu Ülkü Ocakları Başkanı Cihan Özkalem ile birlikte gelen MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül de Yamaner çiftine hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler