Elazığ hazırlıkları aralıksız sürüyor

Elazığ hazırlıkları aralıksız sürüyor Elazığ hazırlıkları aralıksız sürüyor
A- A+
KFC Kadınlar Ligi B Grubunda mücadele eden temsilcimiz Bolu'nun Sultanları Bolu Belediyespor takımı, Elazığ Bordospor karşılaşmasının hazırlıklarına başladı.
Bolu'nun Sultanları; verilen bir günlük aranın ardından 13 Ekim Pazar günü deplasmanda karşılaşacakları Elazığ Bordospor müsabakasına hazırlanan Antrenör Gökhan Çokşen nezaretinde hazırlanıyor.
Sakatlıpğı bulunan Dilşat takımdan ayrı çalışırken, takıma son katılan yeni transferler Asena ve yabancı oyuncu Ana da takımla birlikte çalışmalara başladılar.
Karayolları karşılaşmasında alınan 3-0'lık net galibiyetle lige başlayan Bolu Belediyespor oyuncuların moralleri yerinde.
İYİ OYNADIĞIMIZI SÖYLEYEBİLİRİM
Karayolları maçını değerlendiren Antrenör Gökhan Çokşen, servis kullanma ve servis karşılaşmada ilk maçta hatalar yapılmasına karşılık takımın oynadığı iyi oyundan memnun olduğunu söyledi. Çokşen; "Ligin ilk maçı her takım için stresli ve heyecanlı geçer. Takımlar çünkü lige iyi başlamak ister. İlk set ve maçın genelinde kullandığımız servisletrde ve servisleri karşılama düzeninde biraz problem yaşadık. Ama onun dışında voleybol olarak iyi oynadığımızı söyleyebilirim. Önümüzdeki maçlarda servis dengesini daha da düzelteceğiz ve daha kontrollü bir oyun sergileyeceğiz" dedi.
BİZİ İLGİLENDİREN, BİZİM NE OYNADIĞIMIZ
Elazığ Bordospor karşısında da sahadan galip ayrılmak istediklerini belirten Çokşen, bu karşılaşmanın ardından oynanacak 4 müsabakaya dikkat çekti.
Antrenör Gökhan Çokşen; "Elazığ Bordospor takımının elimizde sadece bir maçı var. İki yabancı ve bir orta oyuncu transfer ettikleri söyleniyor. Dolayısıyla çok bilmediğimiz bir takımla oynayacağız ama bizi ilgilendiren şey, bizim ne oynayacağımız. Bu nedenle de rakibe bakmaksızın kendi oyunumuzu oynayıp iyi sonuçla dönmek istiyoruz. Elazığ maçının ardından 3'ncü, 4'ncü, 5'nci ve 6'ncı haftalar bizim için çok zorlu geçecek.  Çünkü 3 günde bir maç oynayacağız" diye konuştu.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler