Elini öptü, Babasının hayır duasını aldı

Elini öptü, Babasının hayır duasını aldı Elini öptü, Babasının hayır duasını aldı
A- A+
Reklam

Milliyetçi Hareket Partisi Bolu 1.sıra milletvekili adayı İsmail Akgül, Halime Hatun Özel Eğitim Anaokulu’nda öğretmen olarak görev yapan babası Mehmet Akgül’ün hayır duasını alarak çalışmalarına devam etti. 

Milliyetçi Hareket Partisi Bolu 1.sıra milletvekili adayı İsmail Akgül, çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Dün kurumları ziyaret eden Akgül, bugün ise Bolu İşkur Müdürlüğü, Bolu Halk Eğitim Merkezi, Şehit Hasan Durmuşoğlu Aile Sağlığı Merkezi, Tepecik Mahallesi Muhtarlığı ve Sümer Mahallesi Muhtarlığı’nı ziyaret ederek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Milliyetçi Hareket Parti’sine destek talep etti. Ardından Halime Hatun Özel Eğitim Anaokulu’na giderek öğretmenlik yapan babası Mehmet Akgül’ün hayır dualarını alan, MHP Bolu 1.sıra milletvekili adayı İsmail Akgül, daha sonra Cumhuriyet Caddesi üzerinde faaliyet gösteren esnafları ziyaret etti. Çalmadık kapı bırakmayacaklarını belirten Akgül ile birlikte çalışmalara katılan MHP Bolu 2.sıra milletvekili adayı Rahmi Aksoy ve 3.sıra adayı Muhittin Özel, sıralamaların önemli olmadığını ve her adayın birinci sıra adayıymış gibi çalıştığını göstererek Milliyetçi Hareket Partisi’nde birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler