Elitlerin Milletvekili..!

Elitlerin Milletvekili..! Elitlerin Milletvekili..!
A- A+
Reklam

CHP’lilerin Milletvekili Aday Adayı olduğu andan itibaren tepki gösterdikleri CHP Bolu Milletvekili Türker Ateş, Partililerin “Sermayenin Milletvekili” eleştirilerini haklı çıkartacak icraatlara imza atmaya devam ediyor.

Milletvekili olduğu günden bu yana Bolu’da halkın arasında olmak yerine salon toplantıları ve davetlere katılmayı tercih eden Ateş’in sosyal medya hesaplarını ise 5 yıldızlı otellerden yaptığı paylaşımlar süslüyor.

Boluluların %80’inin kapısından bile içeri giremedikleri otellerin salonlarından keyifli anlarının ve lüks menülü yemeli toplantıların resimlerini paylaşarak Bolu Halkına Vekillik yapan CHP Bolu Milletvekili Türker Ateş, TBMM’de yaptığı konuşmalarda ise ve basına gönderdiği açıklamalarda ise vatandaşın yaşadığı ekonomik sıkıntıları ihmal etmiyor.

CHP’lilerin yoğun seçim çalışması yaparak dondurucu soğuklarda cadde cadde gezdiği günlerde, lüks otellerin pastaneleri ve zengin menülü davetlerden atılan fotoğraflarda görünen CHP Bolu Milletvekili Türker Ateş’in partilileriyle sokaklarda seçim çalışmalarından tek bir kare resim paylaşmaması ise şaşkınlıkla karşılanıyor.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler