Engelsiz Yarınlar için eğlenecekler

Engelsiz Yarınlar için eğlenecekler Engelsiz Yarınlar için eğlenecekler
A- A+
Reklam

Uluslararası Tüm Engelliler Yaşlılar Kimsesizler Federasyonu UTEF Bolu İl Temsilciliği tarafından 6 Mayıs’ta Mengen’de, 9 Mayıs’ta da Bolu’da eğlence programları yapılacak.

Mengen ve Bolu’da yapılacak eğlence programları hakkında açıklamalarda bulunan Uluslararası Tüm Engelliler Yaşlılar Kimsesizler Federasyonu (UTEF) Bolu İl Başkanı Satılmış Akman; “ 6 Mayıs Cumartesi günü 13:00-18:30 saatleri arasında Mengen ilçemizde bulunan Destino Verde Otelde “Sevgi ile Engelsiz Yarınlara Hep Birlikteyiz” sloganıyla bir eğlence programı düzenleyeceğiz. Ardından da 9 Mayıs tarihinde 18.00 ile 23.00 saatleri arasında ikinci eğlence programımızı Karacasu yolu üzerindeki Gardenya Düğün Salonunda gerçekleştireceğiz. İki etkinliğimiz de ücretsiz olup, tüm halkımız ve engelli kardeşlerimiz davetlidir” dedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler