“Erdoğan emeklileri açlığa mahkum etti”

“Erdoğan emeklileri açlığa mahkum etti” “Erdoğan emeklileri açlığa mahkum etti”
A- A+
Reklam

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2024 yılını “Emekliler yılı” ilan etmesinin ardından emekli maaşlarını 10 bin lira olarak belirlemesine CHP Bolu İl Başkanı Tahsin Mert Karagöz tepki gösterdi. Erdoğan’ın emeklileri açlığa mahkum ettiğini söyleyen Karagöz, “Saraylarda lüks içinde yaşayanlar, koruma ordusuyla gezenler vatandaşı yine görmezden geldi. Emekliler göz göre göre açlığa mahkum edildi” dedi.

“Kira vermez, markete gitmez, ne anlar vatandaşın halinden”

Karagöz, en düşük emekli maaşının asgari ücret seviyesinde olması gerektiğini belirterek, “Cumhurbaşkanı Erdoğan ve partisinin insana verdiği değer emekli maaşı kadar olduğu bir kez daha görülmüştür. Emeklilere reva gördükleri 10 bin lira maaş bugün bir evin kirasını dahi karşılayamıyorken, vatandaşın mutfağında yemek yerine taş mı kaynayacak? Vatandaşın mutfağındaki tencereden, markete girdiğinde poşetinin ne kadar dolduğundan haberi olmayanlarla mücadelemiz sonuna kadar devam edecek” dedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler