Erdoğan son noktayı koydu; İTTİFAK YOK..!

Erdoğan son noktayı koydu; İTTİFAK YOK..! Erdoğan son noktayı koydu; İTTİFAK YOK..!
A- A+
Reklam

Yerel seçim hazırlıklarını sürdüren AK Parti Genel Merkezinde dün AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gözetiminde 51 ilin temayül toplantısı gerçekleştirildi.

AK Parti Genel Merkezinde adaylar üzerinde bizzat çalışma yapan Başkan Recep Tayyip Erdoğan, beyanname hazırlıklarına kadar her çalışmaya büyük önem verdiği ifade edildi.

Bolu’dan da AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, AK Parti Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Fatih Bayrak, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Hicran Çağalı ve İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer temayüle katılmak için dün Ankara’ya gittiler.

Cumhurbaşkanı Erdoğan toplantıda MHP ile Yerel Seçimde ittifak yapılmayacak 22 ili tek tek açıklarken, 22 il arasında Bolu’da yer aldı. Böylelikle Bolu kamuoyunu uzun süredir meşgul eden AK Parti-MHP Yerel Seçim ittifakı tartışmalara da dünkü açıklamasıyla Erdoğan son noktayı koydu.

Erdoğan’ın konuşması sonrası temayül yoklaması yapılırken, Bolu heyetinden dağıtılan kağıtlara aday adayı olsun ya da olmasın 3 isim yazmaları istendi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler