Erdoğan’ın dediği Bolu’da gerçek oldu; NEREDEN, NEREYE..!

Erdoğan’ın dediği Bolu’da gerçek oldu; NEREDEN, NEREYE..! Erdoğan’ın dediği Bolu’da gerçek oldu; NEREDEN, NEREYE..!
A- A+

AK Parti Genel Merkezi tarafından “Türkiye Buluşmaları” adı altında başlatılan AK Parti Heyetlerinin 81 ilde vatandaşlarla bir araya gelinmesine yönelik programın Bolu etabı bugün yapılacak.

Amacı AK Parti mensupları ve Bolu Halkı ile bir araya gelmek olan programdan ise ne Bolu Halkının ne AK Parti Mensuplarının ne de Basının haberi var.

31 Mart Yerel Seçimleri sonrası adeta kapısına kilit vurulmuşçasına ölüm sessizliğine bürüne AK Parti Bolu Teşkilatlarını tüm Türkiye’de hareketlendirmek adına yapılan bu program tüm Türkiye’de başarıyla uygulanırken Bolu’da ise Teşkilatların vurdumduymazlığına kurban edildi. 

Yakın akraba, eş dost ve zengin düğün, sünnet ve mevlit organizasyonları dışında ortalıkta gözükmeyen AK Parti Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek ve AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner’in aralarındaki soğuk savaşın, AK Parti Bolu Teşkilatlarını siyaset üretemez ve siyaset yapamaz noktaya getirdiği ise partiye yakın kaynaklar tarafından iddia ediliyor.

AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşmalarında sıklıkla kullandığı “Nereden nereye” sözü; salonlara sığmayan, her etkinliği ve programı bayram havasında geçen AK Parti Bolu Teşkilatlarının son 3 yılda geldiği noktayı adeta özetliyor.

AK Parti MKYK Üyesi Mahir Ünal’ın başkanlığında Milletvekilleri ağırlıklı Genel Merkez heyetinin Bolu’ya gelerek ilk önce Bolu İl Başkanlığında düzenleyecekleri basın toplantısının ardından tüm ilçelere gruplar halinde ziyaretler yapması tahmin ediliyor.

“Türkiye Buluşmaları” kapsamında 26 Eylül Perşembe günü (bugün) Bolu’da olacak heyetin ilimize yapacağı ziyareti sosyal medya paylaşımı ile duyuran heyette yer alan hemşerimiz AK Parti İstanbul Milletvekili Tuğba Işık Ercan; “Türkiye Buluşmaları” kapsamında yarın Bolu’dayız.

AK Parti MKYK Üyemiz Sn. Mahir Ünal’ın başkanlığında yapacağımız basın toplantısının ardından Yeniçağa ve Dörtdivan ilçelerimizde hemşehrilerimizle bir araya geleceğiz” ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler