Eren Erdem, Özcan’ın iddialarına yanıt verdi

Eren Erdem, Özcan’ın iddialarına yanıt verdi Eren Erdem, Özcan’ın iddialarına yanıt verdi
A- A+
Reklam

Sosyal Medyadan Sorumlu CHP Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem, KRT TV’de yayınlanan canlı yayın programında İnan Demirel’in sorularını yanıtlayarak, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın kendisiyle ilgili iddialarına cevap verdi.

Erdem, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan tarafından kendisine yöneltilen “trol başı” olduğu yönündeki suçlaması ve “ilkokul 2’den terk” olduğu yönündeki iddialara cevap verdi.

Trol ordusu olmadığını faka böyle bir orduya sahip olsaydı Tanju Özcan’a göndermeye tenezzül etmeyeceğini söyleyen CHP Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem, “ilkokul 2’den terk” olduğu yönündeki iddiasına ise 15 kitap yazdığını hatırlattı.

Sosyal Medyadan Sorumlu CHP Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem programda; “Tanju Özcan aslında Beni iyi tanır. Biz 25 ve 26’ncı Dönemlerde beraber Milletvekilliği yaptık. Ben aramızdaki özel sohbetleri kamuoyuna mal etmem. Benim Ankara Yıldız’daki ofisimde çok oturup, kalkmıştır. Bu cümleleri etmemesi gerekirdi. Üzüldüm tabi. Niye? Çünkü Ben, O’nun için öyle cümleler etmem. Hiç kimse için etmem. Mesai yaptığım her arkadaşım, Benim için özeldir. Ben Tanju Özcan’ın açıklamalarını izleyemiyorum ama Bana arkadaşlarım getiriyorlar. Şu üç tane başlığa takılmış. Sosyal medyadaki kendisine yönelik eleştirilerin, bir organize trol eleştirisi olduğunu düşünüyor. Eleştirilerin kimin yaptığına açıp bakabilir. Ben arkadaşlarıma bu eleştirileri kim yapıyormuş, bir çıktı alın da anonim hesap mu bunlar inceleyeyim dedim. Vallahi baktım hepsi açık hesap. O eleştiriyi yapana mesaj yazsın, kimsiniz desin. Eminim ki benimle uzaktan yakından alakası olmadığını görecektir. Bizim böyle bir organizasyonumuz yok. Biz trol orduları kuralım, böyle bir çalışma yürütelim, anonim hesaplar açalım, ana buna saldıralım gibi bir derdimiz yok bizim. Ayrıca bu Benim tarzım da değil. Bizim derdimiz sosyal medyanın algoritmasına uygun içerik üretmektir. Biz bu işlere girmedik ama velev ki trol ordularına itibar eden biri olsaydım tenezzül edip Tanju Özcan’a da yollamazdım. Çok anlamsız olurdu. Onunla zaman kaybetmezdik. Gerçekçi bir politik tavır değil bu. Çıkıp da 15 kitap yazmış. Yazdığı kitapların sayfalarını yan yana koyduğunuzda Bolu’dan Ankara’ya yol olan birine, “İlkokul 2’den terk derseniz”, toplum size güler” ifadelerini kullandı.

"EREN ERDEM TROLL BAŞI İLKOKUL 2 TERK"

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz günlerde düzenlediği basın toplantısında Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CHP Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem’e yönelik; "Yanına sağ kolum diye aldığın yol yürüdüğün adamlara dikkat et. Eren Erdem trol başı, ilkokul 2 terk. Adam şu anda bizim yöneticimiz. Belediyeye gelse sözleşmeli olarak işe alamam adamı. 2018'de Kemal Bey'i istifaya davet eden tweet atmış. İki seçim öncesinde Düzce'de bu genel başkana küfür ediyordu. İşte genel başkanın yürüdüğü adamlar bunlar. İşte o yüzden başarısız oluyorlar" demişti.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler