Fabrika kapalı, müdür gezmelerde…

Fabrika kapalı, müdür gezmelerde… Fabrika kapalı, müdür gezmelerde…
A- A+
Reklam

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın İsveç ziyaretine katılanlar sır gibi kamuoyundan saklanırken, her gün yeni ismin heyette olmasının ortaya çıkması Rus oyuncağı matruşkayı akıllara getirdi.

Bolu Belediyesi tarafından Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın tek başına; 4 gün boyunca Stockholm şehrinde şehircilik ve yerel yönetimler başta olmak üzere bazı alanlarda inceleme yapacak şeklinde kamuoyuna açıklansa da, İsveç heyetine her gün yeni bir isim ekleniyor.

Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir’in de Başkan Özcan ile birlikte İsveç’e gitmesine karşılık, resmi bir görev olarak yapılan bu ziyarette isminin neden basın açıklamasında açıklanmadığı merak edilirken, seyahatte üçüncü bir kişi daha olduğu ortaya çıktı.

Dünden beri kapısındaki kilitle Bolu’nun gündeminde olan Bolu Belediyesi’nin iştiraki Bolu Tartek’e ait Anabolu Konserve Fabrikası’nın Genel Müdürü Bahadır Acar’ın da Başkanın İsveç ekibinde yer aldığı öğrenildi.

Geçtiğimiz 23 Nisan tarihinde düzenlenen törenle hizmete açılan ve  Bolu’nun ilçelerinde yetiştirilen ürünlerin değerlendirileceği bildirilen fabrika, uzun zamandır kapalı duruyor.

Bolu’da Anabolu Fabrikası’nın neden çalışmadığı ya da çalıştırılmadığı tartışmaları gündemi meşgul ederken Fabrikanın Sorumlu Müdürü Bahadır Acar’ın Başkan Özcan ile birlikte İsveç’te olmasına ise bir anlam verilemedi.

Bolu Belediyesi’nin ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir gibi adı bulunmayan Bolu Tartek Genel Müdürü Bahadır Acar’ın böylesi teknik bir gezide hangi görevle bulunduğu ise tartışma konusu oldu.

Bolu Belediyesi'ne ait Bolu Tartek'in iştiraki Anabolu Fabrikası'nın kapısı zincirle kilitlenmişken, Genel Müdür Bahadır Acar da teknik bir gezide hangi görevle gittiği açıklanmasa da Başkan Tanju Özcan'a eşlik ediyor.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler