Festival tadında panayır başlıyor

Festival tadında panayır başlıyor Festival tadında panayır başlıyor
A- A+
Reklam

Seben Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel Seben Panayırında her yıl çıta yükselerek, festival tadında yaşanmaya başlıyor.  Bu yıl 5 Ekim Çarşamba (Yarın) başlayacak Panayır, 5 gün dolu dolu gerçekleşecek ve 9 Ekim Pazar günü sona erecek.

Her yıl Seben Belediyesi tarafından düzenlenen ve panayır kültürünü yaşatarak vatandaşlara, misafirlere renkli ve eğlenceli bir ortam sunan Seben Panayır'ı bu yıl 5 Ekim Çarşamba günü başlayacak. Bolu'nun Çukurova'sı konumunda ki Seben'de düzenlenen ve 5 gün sürecek panayırda yöre halkının tamamen organik olarak ürettiği ürünlerde satışa sunulacak.

5-6-7-8-9 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek Panayırda yöresel ürün pazarının yanı sıra çeşitli spor aktiviteleri ve konserler düzenlenecek.

8 Ekim Cumartesi günü yapılacak Seben Muslar Kaya Evleri yürüyüş etkinliğine birçok doğa sever ve trekking tutkunlarının katılması beklenirken, Seben Belediyesi tarafından katılımcılara ikramlıklar hediye edilecek.

Yine 8 Ekim akşamı Bolulu sanatçı Ramazan Çelik ve son yıllarda gençlerin hayranlıkla dinlediği Bilal Sonses konserleri ile de Panayırda Bolulular müziğe doyacaklar.

Tüm Boluluları ve çevre illerde yaşayan vatandaşları Seben Panayırına davet ettiklerini söyleyen Seben Belediye Başkanı Fatih Kavak, “Tüm hemşerilerimizi Bolu’nun Çukurova’sı Seben’imizde panayıra bekliyoruz” dedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler