Genel Başkan Yardımcısı Kandemir Bolu Teşkilatını ziyaret etti

Genel Başkan Yardımcısı Kandemir Bolu Teşkilatını ziyaret etti Genel Başkan Yardımcısı Kandemir Bolu Teşkilatını ziyaret etti
A- A+
Reklam

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’in AK Parti Bolu İl Başkanlığı’nda teşkilat yönetimleri ile bir araya geldi.

AK Parti Bolu İl Başkanlığı’nda gerçekleşen programa; AK Parti İl Başkanı Suat Güner, AK Parti Milletvekili Yüksel Coşkunyürek, Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol, İl Kadın Kolları Başkanı Hicran Çağalı, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Fatih Bayrak, Geçmiş Dönem Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü, il belediye başkan aday adayları ve teşkilat mensupları katıldı.

İl Başkanlığında partililere hitap eden Kandemir, Bolu teşkilatındaki birlik ve beraberlik duygusunun çok önemli olduğunu söyledi.

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir yaptığı konuşmasında, AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşkilatlara büyük önem verdiğini vurguladı.

“31 Mart'ta AK Parti sancağı dalgalansın”

Kandemir, şu ifadeleri kullandı:

"Sizlerden istediğimiz şu, kimseyi öteki kılmayan, herkese kucak açan siyaset anlayışının Türkiye'deki ve dünyadaki temsilcisi AK Parti hareketi tam da dokusuna uygun olan bu şehirde 31 Mart'ta sancağı dalgalandırsın. Bunun yolu, ben değil biz anlayışıyla kime görev verildiğine bakmadan, oluşacak kırgınlık, küskünlük bizim enerjimizi düşürmeden yol yürümeye devam etmektir. Ben inanıyorum Bolu teşkilatımızda bu ruh var. Biz hizmet etmek istiyoruz bu şehre. Şu ana kadar yaptığımız gibi bundan sonra da Bolu’yu büyütmeye devam edeceğiz”

Kandemir, 31 Mart akşamı Bolu’dan bambaşka bir ses yükseleceğine yürekten inandıklarını belirtti.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler