Genel Merkezin iradesi sandığa yansıyacak

Genel Merkezin iradesi sandığa yansıyacak Genel Merkezin iradesi sandığa yansıyacak
A- A+

AK Parti 8. Olağan Kongre süreci bu hafta gerçekleşecek ilçe kongreleriyle start alıyor.
AK Parti tarafından demokrasi bayramı olarak kabul edilmesine karşılık, önceki yıllarda Genel Merkez tarafından belirlenen isimlerin tek aday olarak girdiği kongreler sonrası Teşkilatlardaki memnuniyetsizlik, bu kongre sürecinde de devam edecek. Çünkü AK Parti Genel Merkezi, Bolu'nun ilçe başkanı olacak isimleri kendisi belirledi. Kongre üyelerine ise sadece Genel Merkezin belirlediği isimlere kongrede oy atmak kalacak. 
Genel Merkezin aldığı karar sonrası mevcut Başkanlardan Mengen'de Arif Oktay Cantürk ile Yeniçağa'da Ethem Özkan ile Kıbrıscık'ta Ünal Çetin  ile Dörtdivan'da Mevlüt Çimen ile yola devam edilecek. Şu ana kadar tek değişim yaşanan ilçe ise Seben olarak kamuoyuna yansıdı. Seben'de mevcut Başkan Fehmi Çanar'ın yerine Ali Fidan kongrede Başkan olacak.  
AK Parti Genel  Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, AK Parti Teşkilat Başkanlığı Bolu Koordinatörü Yusuf Ahlatçı ve AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner tarafından oluşturulan İlçe Başkanlıkları, 2023 Genel Seçimlerinde ve 2024 Yerel Seçimlerinde büyük aşarıya imza atmıştı. Aynı ekibin aynı Başkanlarla yola devam etme iradeleri, başarının katlanarak devam edeceğini gösteriyor.


AK Parti İl Başkanlığında dün akşam seçimler öncesi gerçekleştirilen toplantının ardından yapılan açıklamada; "AK Parti Bolu 8.Olağan Kongre çalışmaları öncesinde son istişare toplantısı, İlçe Başkanları, İlçe kordinatörleri ve Seçim İşleri Komisyonunun katılımı ile gerçekleşti. 
Cumartesi günü Kıbrıscık ve Seben, Pazar günü Yeniçağa ve Dörtdivan ilçelerimizde  yapılacak kongrelerin ilçelerimize şimdiden hayırlı olmasını temenni ederiz" denildi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler