Gölcük’te kişiye özel düğün

Gölcük’te kişiye özel düğün Gölcük’te kişiye özel düğün
A- A+

Türlü bahaneler, sudan sebeplerle Bolu Belediyesinden alınan Gölcük, Milli Parklara geçtikten sonra garip olaylar yaşanmaya başlandı. Gölcük’te el ayak çekildikten sonra akşam kişiye özel düzenlenen düğün bir vatandaşın cep kamerasından görüntülendi.

Geçtiğimiz hafta çok şanslı bir aile Gölcük tarihinde ilk defa evlatlarının sünnet düğünlerini burada yaparak, misafirlerini ağırladılar. Gölcük’ü adeta düğünleri için kapatan çiftin aileleri, çocuklarına Bolu’daki birçok insanın hayalini kurup gerçekleştiremediği rüya gibi bir ortamda düğün yaptılar.

Caminin hemen yanındaki bungolav evlerin önünde sahne kurularak gerçekleştirilen sünnet düğünde olayı kamerasına çeken vatandaş, düğünde içki tüketimin de ciddi bir şekilde olduğunu iddia etti. Bolu Belediyesinden türlü bahanelerle alınan Gölcük'te Milli Parkların bu olaya nasıl göz yumduğu merak konusu oldu?

Kiraya verilmeden önce hummalı bir çalışma var

Öte yandan Bolu Belediyesinden ve doğal olarak geliri de Boluspor’dan alınan Gölcük’te yapılan hummalı çalışmada da gözlerden kaçmıyor. İskelesi başta olmak üzere bir çok yeri tamamen yenilenen Gölcük’ün önümüzdeki günlerde kiraya verilecek olmasına karşılık Devletin kasasından bu kadar harcama yapılarak yenilenmesi “Burayı hatırı sayılır bir abi alacak. Cebinden para çıkmasın diye de baştan aşağıya devletin parasıyla yenileniyor” şeklinde dedikoduları da Bolu’da kulaktan kulağa konuşulmaya başlandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

2 yorum yapılmış

  • Ahmet (3 hafta önce)
    Bi kadınin yalan haberine bakarak sadece kurtce müzik açıldı diye böle algılari yalan haberi nasıl yazıyorsunuz 1 tane içki mi içildi de yalan haber yapıyorsunuz orda miydiniz gözümüzle gördünüz mü park da 500 kişi var Dı 1 kişinin fenomen olma uğruna yaptığı yalan haberi sayfanıza taşıyorsunuz böylelikle gaztenizin ne kadar doğrucu olduğu gün yüzüne çıkıyor
    %50
    %50
    Yanıtla
  • admr (4 hafta önce)
    bu konuyla ilgi vali beyin soruşturma açtırması gerekir. düğün serbestse bizde yapalım orada madem yasaksa da gereği yapılmalı
    %100
    %0
    Yanıtla
Manşet haberler