Gölyüzü kavşağında can pazarı

Gölyüzü kavşağında can pazarı Gölyüzü kavşağında can pazarı
A- A+

Gölyüzü kavşağında bu gece yarısı meydana gelen kaza, tır sürücüsünün çabası sonucu faciaya dönmedi.

Pazartesi gününü ilk saatlerinde sabahı 02.00'de Beypiliç firmasına ait tavuk yüklü tır ile özel oto Gölyüzü kavşağında kaza yaptı. Görgü tanıklarının iddialarına göre; Gölyüzü Mahallesinden gelerek Şehitler Caddesi yönüne doğru hareket eden 14 AV 114 plakalı araç D-100'e çıktı. Tam bu sırada Atatürk Orman Parkı yönünden gelerek İstanbul istikametine giden canlı tavuk yüklü tırın sürücüsü ise son anda fark ettiği aracı altına almamak için yolun sağına manevra yaptı. Havanın da yağmurlu olması nedeniyle aşırı hızlı gitmeyen tırın sürücüsü ne kadar uğraşsa da kazaya engel olamadı araca çarptıktan sonra bankete çıktı. Yön levhaları ve sinyalizasyon ışığını yıkarak durabilen tırın dorsesinden kazanın etkisiyle  yola tavuklar saçıldı.

Kaza sonrası özel otoyu kullanan sürücü yaralanırken, ambulansla İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesine kaldırdı. Olay yerine gelen emniyet güçleri ile kaza ile ne gibi bir bağlantısı olduğu bilinmeyen bir kişi arasında gerginlik yaşandı. 

Canlı tavuk bulunan dorse kaza yerine gelen çekici yardımıyla sabah 05.00 sıralarında refujden alınarak yeni çekiciye takıldı.    

    

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler