Göz ve Ortopedi Cumartesi günü de çalışacak

Göz ve Ortopedi Cumartesi günü de çalışacak Göz ve Ortopedi Cumartesi günü de çalışacak
A- A+

Bolu İl Sağlık Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz yıl uygulamaya konulan hafta içi akşamları poliklinik hizmeti verilmesi uygulamasına, Cumartesi günü de eklendi. Bu hafta sonundan itibaren geçerli olmak üzere bundan sonra her Cumartesi günleri 09.00/12.00 saatleri arasında İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi bünyesindeki Göz ve Ortopedi Poliklinikleri hastalara hizmet verecek.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Sağlık İl Müdürü Muhammed Emin Demirkol; “Polikliniklerde oluşan yoğunluk nedeniyle İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi bünyesindeki Ortopedi ve Travmatoloji Polikliniği ile Göz Hastalıkları Polikliniğinde hafta içi 17:00-20:00 saatleri arasında da muayene ve tedavi hizmeti verilmeye başlandı. Mesai dışı poliklinik hizmeti almak isteyen vatandaşlarımız ALO 182 ya da MHRS'den randevu alabileceklerdir. Şifaya vesile olsun inşallah” dedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler