Grup kararı aldılar

Grup kararı aldılar Grup kararı aldılar
A- A+
Reklam

31 Mart Yerel Seçimleri sonrası yeniden şekillenen İl Genel Meclisi, ilk toplantısını 8 Nisan Pazartesi günü gerçekleştirecek.

İki dönem İl Genel Meclisi Başkanlığı yapan Yaşar Yüceer’in AK Parti tarafından yeniden aday gösterilmemesi nedeniyle bu görevi sona ererken, yeni Başkan kim olacak sorusuna dün cevap bulundu.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin ardından ilk Bolu İl Genel Meclisi AK Parti Grup toplantısını gerçekleştiren AK Partili İl Genel Meclisi Üyeleri, grup kararı alarak AK Partiden tek Başkan adayı çıkması üzerinde uzlaştılar.

AK Partili 13 İl Genel Meclis Üyesi Merkez İlçeden İl Genel Meclisi Üyesi olarak bu dönem Meclise giren Ekrem Çetinkaya’nın yeni Başkan olması yönünde fikir birliğine varan AK Partili Üyeler, bu noktada da oylamada fire olmaması için grup kararı aldılar.

CHP’nin 5, MHP’nin de 2 Üye ile temsil edileceği İl Genel Meclisinde AK Parti’nin 13 Üye ile temsil edilerek çoğunluğu elinde bulundurması nedeniyle, yapılacak oylamada İl Genel Meclisi Başkanı olarak AK Parti’nin adayı Ekrem Çetinkaya’nın seçilmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler