Hacizlerden kurtulmak için bakın Belediye ne yaptı?

Hacizlerden kurtulmak için bakın Belediye ne yaptı? Hacizlerden kurtulmak için bakın Belediye ne yaptı?
A- A+

Bolu Belediyespor'u hem sportif hem de mali açıdan iflasın eşiğine getirdikten sonra Bolu Belediyespor Kulübü Üyelerine ve Bolu Halkına hesap vermeden görevden ayrılan Sinan Barut'un,  Kulüp Başkanlığındaki beceriksizliğinin faturasını Bolu Belediyesi , Bolu Halkından topladığı paralarla çekiyor.

Binlerce Bolulu gence onlarca branşta spor yaptıran güzide bir kulüp olan Bolu Belediyespor'un Kulüp Başkanlığı yaptığı 3 yıl sonunda arkasında maaşını alamamış onlarca personel, transfer ücretlerini alamadığı için mahkemelerde hakkını arayan onlarca sporcu ve teknik adam ve de menajer bırakan Sinan Barut,  içinde sporcu olmayan  ve spor yapılmayan bir kulüp bırakarak, çekti gitti.

Sinan Barut'un döneminden kalan alacaklarını tahsil etmek isteyen sporcular ise mahkeme yoluyla alacaklarını almak için Bolu Belediyesine haciz gönderiyorlar.

“HESAPLARIMIZA 2-3 TANE HACİZ GELDİ”

BolU Belediyespor'un hacizleriyle Bolu Belediyesinin ilgisi olmadığını ve Bolu Belediyespor’un, belediyeye bağlı olmadığını aktaran Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, “Geçen hafta hesaplarımıza 2-3 tane haciz geldi. Herhangi bir günü geçmiş borcumuz yok. Bu, Bolu Belediyespor yüzünden gelen hacizler bize. Şu derdimizi anlatamadık, Bolu Belediyespor ile Bolu Belediyesinin hiçbir iltisakı yok. Ama mahkeme, şimdi Bolu Belediyesini icraya vermiş. Sporcu alacağını alamamış, bize yöneltmiş husumeti. Ya bizim bir bağlılığımız yok, niye bize yöneltiyorsun dediğimiz halde, mahkeme sırf isim benzerliğinden bizi sorumlu tutmuş. 29 bin liralık bir şey yüzünden hesaplarınızın hepsine haciz koyuluyor, düşünebiliyor musunuz. Belki bu hafta da 12-13 bin lira için haciz gelecek ve bütün hesaplarımıza el konulacak” ifadelerini kullandı.

HESAPLARA KAMU HİZMETİ TAHSİSİ KONULDU

Bolu Belediyespor’ Kulüp Başkanı Sinan Barut  döneminden kalan borçlar için gelen hacizler yüzünden Bolu Belediyesinin bankadaki hesaplarına bloke konulmasından dolayı  Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, belediyenin hesaplarına “kamu hizmeti tahsisi” kararı aldırttı. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler