Halkın sesi olmaya devam ediyor

Halkın sesi olmaya devam ediyor Halkın sesi olmaya devam ediyor
A- A+
Reklam

Samimiyeti, içtenliği ve mütevazi kişiliğiyle Bolu Halkının “Bizim İsmail” olarak isim verdiği MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül, TBMM’de vatandaşların sorunlarını dile getirmeye devam ediyor.

TBMM’de dün Bolu’nun sorunlarını dile getirerek, Hükümetten destek isteyen Akgül, bugün de toplumun her kesimini ilgilendiren sorunları dile getirdi.

Meclis görüşmeleri sırasında gündem dışı söz alarak esnaf, emekli, taşeron ve memurların uzun zamandır beklenti içinde oldukları sorunların çözümünü isteyen Akgül; emeklilik sisteminin kademeli olarak düzenlenmesi, Kamu Personellerinin ek göstergelerinin 3600’e yükseltilmesi, Taşeron İşçilerin kadroya alınması, Bağ-Kurluların prim gün sayısının 7200’e düşürülmesi, İnfaz ve koruma memurları ve sağlık çalışanlarının özlük haklarının düzenlenmesi, FETÖ döneminde memurlara verilen disiplin cezalarının affı ve Emekli maaşları güncellenmesi yönünde oluşan beklentilerin Hükümet tarafından bir an önce karşılanmasını istedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler