Hayranlığı objektiflere yansıdı

Hayranlığı objektiflere yansıdı Hayranlığı objektiflere yansıdı
A- A+
Reklam

Amasra’da yaşanan maden felaketi sonrası çalışmaları bizzat koordine etmek için bölgeye giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptığı ziyaretleri, AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın ve AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner de yakından takip ettiler.

İkilinin Amasra ziyaretleri sosyal medya hesaplarından paylaşılırken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile cami avlusuna girerken aynı karede denk gelmelerinin objektife yansımış halindeki yüz ifadeleri dikkatlerden kaçmadı. Cami avlusunda denk gelip gelmediklerine dair sosyal medya paylaşımlarında bir ifade bulunmazken, Aydın ve Güner’in duruşlarına bakıldığında Namaz için saf sırasında bekledikleri tahmin ediliyor.

Geçtiğimiz günlerde Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın “Külliye’nin önünden bile geçemez” diye eleştirdiği AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner; göreve atandığı 19 Şubat 2021 tarihinden bu yana ilk defa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir metrenin altında bir yakınlıkta yan yana geldi.

Genel Merkezde katıldığı İl Başkanları toplantısında her ay kürsüden Başkan Erdoğan’ın gören Güner, İl Başkanı olarak 2’nci defa Başkan Erdoğan ile yakın teması Amasra’da kurdu. Göreve geldiğinde basına verdiği röportajlarda Milli Görüş geleneğinden geldiğini ifade eden Suat Güner, küçük yaşlardan beri kendine idol olarak gördüğü Başkan Erdoğan’ı hayatında ikinci defa yakından görünce de heyecanı objektiflere yansıdı.

Güner’in aksine Cumhuriyet Bayramı ve TBMM Açılış Resepsiyonlarında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı yılda iki defa görme şansına sahip olan AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın ise daha soğukkanlı bir yüz ifadesiyle objektiflere yakalandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler