Hem seçecek hem seçilebilecek...

Hem seçecek hem seçilebilecek... Hem seçecek hem seçilebilecek...
A- A+

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası’nın (BTSO) 1 Ekim 2022 günü gerçekleşecek olan Meclis ve Meslek Komitesi Üyelik seçimleri öncesi hareketli saatler yaşanamaya devam ediyor.

BTSO tarafından seçimde oy kullanabilecek ve organlara aday olabilecek üyelerin listesi 12 Eylül tarihinde askıya çıkarken, bugün askıdan inecek.

Buna karşılık Meclis Üyeliği ve Meslek Komitesinde görev almak isteyen fakat Oda aidat borcu olduğu için bu hakkı elde edemediğini düşünen BTSO Üyelerinin 23 Eylül’e kadar bir şansı daha var. Bolu Ticaret ve Sanayi Odası’na olan aidat borcunu 23 Eylül tarihine kadar yatıran Oda Üyeleri, hem seçimlerde oy kullanma hem de Meclis Üyeliği ve Meslek Komitelerine girmek için aday olabilme şansını elde etmiş olacaklar.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler